- 27 Ocak 2010
- 59.661
- 31.191
- 3.523
^
:'(
:'(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her yerde Galatasaray'ın son hafta şampiyonluğu Fenerbahçe'ye vereceği yazılıyor. Analizler, puan hesaplamaları vs.
Kesinlikle bu psikoloji acilen kafadan atılmalı. Futbolcular bunu düşünmemeli. İki defa bunu yaşamış Fenerbahçe'nin sağlam bir kuyruk acısı var ve bu acıyı biraz hafifletmek istiyor. Tescilli şikeci Aziz Yıldırım'a geçit vermemek lazım.
Stres yapmadan önce Malatya'dan 3 puan, sonrasında Göztepe'den 3 puanı almalıyız. Biz Galatasaray'ız. Puan averaj hesabı yapmamalıyız. Rakiplerimizi düşünmeden yenip geçmemiz lazım. Bütün sene Galatasaray'ın aldığı puanları hesaplayan ezik Aykut Kocaman tribinden uzak durmamız lazım. Allah yardımcımız olsun! Ben bugünden sonra forum dışında tek bir spor yazısı okumayacağım.
En çok forumda var o tipler benim şahsen etrafımdaki kuşların tümü alanya maçında bitti lig diyor..
Mac sonu surati su ifadeyi alacak malum fenerlinin
![]()
Averaj hesabı yapmayalım kısmına kesinlikle katılmıyorum.İlk yarıdan 2-0 3-0 yapıpta öyle bırakırsak acayip şekilde moral bozukluğu yapar bende.Zaten 2-3 tane maçta böyle maçı bırakmasak adamların en ufak hesabı bile kalmayacaktı.Maçı garantiye aldıktan sonra atabildiğimiz kadar atmalıyız
Biraz ekşiye bakayım dedim akıl dışı yorumlar var.
Ben hep yazdım bu iş kadro ile olsa beşiktaş başak yürür giderdi bu psikolojiyi bu ülkede en iyi biz kaldırırız. Özellikle başak maçını neredeyse pozisyon vermeden bitirdik inanılmaz maçtı. Onları yazanlar genç yaşta o yaşadıkları o tramvayı ölene kadar atamayacaklar. Bende son düdüğü kadar sevinmem ama göztepe maçı finalse oradan çıkarız biz şahsen zerre şüphem yok. Hayırlısı bakalım.
Bu hakemi keşke haftaya göztepe maçında verselerdi.
Orayı bjk liler işgal etmişler resmenBiraz ekşiye bakayım dedim akıl dışı yorumlar var.