Süper Lig 17/18 H:33 | Karabükspor 0-7 Fenerbahçe | MS | 14 Mayıs

‪Başakşehir puan kaybetsin, nasıl olsa Fener, Karabük’e 3’den fazla gol atamaz diyenler burada mı? Boşuna Başakşehir kalan 2 maçı da kazansın demedik. Fener’in halı saha takımına en az 7 atacağı bariz belliydi. İyiki Başak yenmiş Antalya’yı. ‬

ya boş verin bu şikecileri.bırakın hafta sonuna kadar heveslensin davarlar hafta sonu yine timsaha yatırırız bunları:asd:

Bu hıyarlara 5 yıl stad yapmaya uğraşıldı bide,fenerin bu oyuncu topluluğandan 7 yemeyi becerebiliyosanız bıralın futbolu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başak antalyayı yenmese şu an g.tüm g.tüm izliyorduk bu maçı ha nedendir bilmem ben hala öyle izliyorum. Bu aziz ve aykutla ne kadar dalga geçsek de bu pislikler futboldan yok olmalı.

bu karabük'e bizim gscimbom halı saha ekibi de rahat 5 atar

Malatyaya karşı 10 dkda 2 farkı bulmuşken oyunu bırakmayıp 3-4 tane daha atmak lazımdı. Averajla kaçarsa şampiyonluk çok dövünürüz..

Averaj'in önemsiz oldugunu bi türlü anlamadiniz

Sampiyon cimbom yazdiracagiz

Birakın fener 8 9 tane atsın. Atsın da ilerde muhabbet olsun.

Terim hic öyle fark attiran bir hoca olmadi. Düsmüs Ankaragücü'ne karsi bile 3 tane mi net atmistik, kenardan bir el kol hareketi geldi sonra top cevirmeye basladik. Bu sene Karabük macinin 2.yarisinda top oynamadik, karsida Hamza var diye Antalya'yi ezmedik 2.yari, Tudor'un cift forvet oynattigi Gencler macinda da 4.golü bulduktan sonra maci biraktik. Surada toplam 7-8 gol daha cikardi en az. Galatasaray buldu mu affetmemesi gerekiyor ama öyle bir sey yok bizde.

Malatyaya karşı 10 dkda 2 farkı bulmuşken oyunu bırakmayıp 3-4 tane daha atmak lazımdı. Averajla kaçarsa şampiyonluk çok dövünürüz..
averajla kaçmaz merak etme gol averajından önce ikili olduğu için başak da kasımpaşaya puan kaybetmeyecektir. şikeciler avucunu yalar.

karabükte 9 futbolcu eksik+ kalede kaleci yok.ne şans ama fenerdeki

Yav ne averajı , Basaksehir Antalyadan galibiyetle döndüğü an bitti o iş boşuna averaj olaylarına girmeyin , %99 biz şampiyon olacağız % 1 Basaksehir (Allah korusun)

Yahu hala averaj diyorsunuz başakşehir var arada yenilince zaten gidiyor şampiyonluk, antalya puan almış olsaydı averaj önemli olucaktı yenemedi kapandı o sayfa.

Ulan bizde de ezikler varmış bir kez daha şahit oldum.

Adam ceza sahası içinde kendi etrafinda e60nderece dönüp 4 kişinin arasından yumuşak bir vuruş yapmasına rağmen golü atıyor

Neyin stresi bu aga? Neden bu maçı bu kadar önemsiyorsunuz? Önemli oyuncuları eksik ve hedefi kalmamış Göztepe'den şampiyonluk maçımızda 1 puan dahi alıp gelemiyorsak şampiyon da olmayalım zaten. İstemiyorum öyle şampiyonluk!

Arkadaşlar Başakşehir'in Kasımpaşayı yeneceği garanti mi. Daha geçen hafta aynı sahada Sivas'ı yenemediler. Yine puan kaybı olabilir. Teşvik primleri dönebilir. Kaldı ki kasımpaşa iyi bir takım. O yüzden averaja kalmaz deyip kestirip atılmaz. Her ihtimali düşünmek lazım.

Geri
Üst Alt