Süper Lig 19/20 H:3 | Beşiktaş 1-1 Rizespor | MS | 31 Ağustos

ulan son dakıklar dıye sevınıyorudm daha ılk yarıymıs yav.

nasıl reis yav bu bızdenmı yetısme?

"Erciyesspor'da Başkan Ziya Eren, Olympiakos'la her konuda anlaşmıştı. O dönem aradaki menajer Serdar Dağlı komisyon için transferi engellemişti. Yoksa hafta içerisinde imzaya gidecektim. Her işte bir hayır vardır. Galatasaray’a 16 yaşında transfer olmuştum. O dönemi hatırlayan futbolseverler bilir. Fatih Terim - Ünal Aysal dönemiydi. Florya'da antremanlara bile başlamıstım. Hatta ufak çaplı bir Bursaspor-Galatasaray krizi bile çıkmıştı. O dönem imzalar atılmadan önce Fatih hoca görevden ayrılıp A Milli Takım ile anlaştı. Dönemin Altyapı Genel Koordinatörü Müfit Erkasap, 'Başka bir takım varsa git, biz yokken burada fazla şansın olmaz. Seni biz istiyorduk. Yönetim pek istemiyordu' demişti. Ben de beni çok isteyen Gaziantepspor'un yolunu tuttum."

oğulcana cok yazık olmus yav. fizik mizikde cok ıyıydı o cocuğun
hiç haberım yoktu gecmısle bızle bı bağı olduğundan.

yenmeselerde olur. fenerle kardes oldular zaten. fener sampiyon olursa bunlarda kendini sampiyon ilan eder

oğulcana cok yazık olmus yav. fizik mizikde cok ıyıydı o cocuğun
hiç haberım yoktu gecmısle bızle bı bağı olduğundan.

Basit top kayiplari fazla yapiyor, bizim taraftarin buna pek tahamülü yok. Iki islik, sosyal medyadan üc küfür sonrasi topla yapabildiklerine de unutur, bizde pismesi zordu.

Basit top kayiplari fazla yapiyor, bizim taraftarin buna pek tahamülü yok. Iki islik, sosyal medyadan üc küfür sonrasi topla yapabildiklerine de unutur, bizde pismesi zordu.
genc halıne yazık olmus dıyorum zaten reis suankı halınden haberım cıdden yok. golu guzel dıyorlar ama

Atmacam kartalı boğuyor

32 dakikalık devre arası bitse de maç başlasa

karnım acıktı desem yapamaz bir menemen
yeni bir sevda ettim o da çıktı fenomen

Geri
Üst Alt