Süper Lig Fikstürü Çekildi

İlk 6 hafta dağılmazsak şampiyon olma ihtimalimiz var.. Böyle fikstür mü olur ya?

Bursa - Galatasaray

Galatasaray - Eskişehir

Balıkesir - Galatasaray

Galatasaray - Sivas

Kayseri - Galatasaray

Galatasaray - Fener

Fikstür avantajı diye bir şey varsa oda fenerin lehinedir bence.

Ilk 2 hafta bizim için çok önemli.

Es es ve bursayı geç rahatla.

Bursa - Galatasaray (1 puan)

Galatasaray - Eskişehir (3 puan)

Balıkesir - Galatasaray (3 puan)

Galatasaray - Sivas (3 puan)

Kayseri - Galatasaray (3 puan)

Galatasaray - Fener (3 puan)

6.hafta fenere koyar havaya gireriz rahat olun fener 8 haftada 3 derbi oynuyor hepsi deplasmanda

İlk 6 hafta dağılmazsak şampiyon olma ihtimalimiz var.. Böyle fikstür mü olur ya?

Bursa - Galatasaray

Galatasaray - Eskişehir

Balıkesir - Galatasaray

Galatasaray - Sivas

Kayseri - Galatasaray

Galatasaray - Fener

İçeride 9 puan alırız.Kayseri deplasmanları rahat geçiyor bizim için.Balıkesir yeni kurulan bir takım tam takım olamadan oynamamız iyi.Bursa'da deplasmanda hep puan kaybediyoruz ligde.Değişen bir şey yok.Kötü fikstür değil bence.

Bursasporun yine stadi hala bitmemis mi

Bak bir de bu var.Yeni stadları bitmeden oynama ihtimalimiz yüksek.Avantaj bence.

Kimi takip ediyoruz fiksturde

Gesendet von meinem LG G3

En azından TS beleş maç vermeyecek.

Geçen sene de Fener bütün derbileri içerde oynamıştı önce ama noldu şampiyon oldular..

İyi takımlarla üst üste oynamak çok da önemli değil çıkıp adam gibi oynayıp mücadele ettiğimiz sürece..

Aksine CL falan yokken her hafta hepsine güzelce konsantre olup yıkıp geçmeliyiz..

Trabzon Fener maçının seyircisiz olması daha iyi yoksa yine hükmen galibiyet alırlar

Bursa'nın cezası kalktı diye biliyorum. Ben de maça gitmeyi düşünüyorum da inşallah kalkmıştır yani. :D

Yine komplo yeter artık. 2 yıldır bursa ve esesle ard arda oynuyoruz. dalgamı geçiyorlar anlamadım.Sondan 2.hafta bize derbi oynatma gelenegide sürüyor allahtan 2.yarıdaki bjk derbisi 33.haftada arenada.

tahminim

bursa 1

eses 3

balkes 3

sivas 3

erciyes 3

fb 3

başakşehir 1

kasımpaşa 3

karabük 1

ts 3

antep 1