Süper Lig Fikstürü Çekildi

Eskişehirspor Sivasspor ve Bursaspor

Bunlardan 18 puan alırsak tamamdır.

Hersene bunlara takılıyoruz

We have Sneijder, they don't.

Ligde Bursa deplasmanından galibiyet alamıyoruz.İlk maçlar zor ama formda başlarsak avantajlı çıkarız.

Aziz Yıldırım şimdi listeyi önüne almıştır şike yapacaklarına bir tik atmıştır oh ne güzel .

Bence bursa ile ilk hafta oynamamiz avantaj.

Ama Sivas ve genclerbirligi d3plesmanlari yine kar kış zamanı

İlk 6 hafta çok önemli gerçekten. Hele birde galibiyetle başlarsak çok iyi olur

Yeter be amma sızlandınız söylendiniz.

Biz Galatasaray'ız yahu bu nasıl tavır.Geçen sene adam akıllı kamp yapmadık rezalet bir dönem geçirdik yabancı sınırı için gerekli kadro takviyelerini yapmamıştık.Şimdi kadromuz geçen seneye göre daha geniş ve iyi durumda.Birkaç transfer ve her İtalyan hocanın yaptığı gibi çok yüksek kondüsyon yüklemesiyle ligi alır götürürüz merak etmeyin...

2011-12 sezonunu hatırlayın.Bu sene de eze eze şampiyon olacağız görürsünüz...

Ben inanıyorum. Bu sene döve döve şampiyon olacağız. Havalarını alacağız it sürüsünün

5+3 bitene kadar bizimkini ve dedemlerin digiturkünü kapattırdım. İzleyip sinirleniyorum sonra.

Bursa seyircisiz mi? Güzel :DD

Ilk 10 hafta 30 puan ola bilir. Bir karabük deplasmanı 9cu haftada emin değilim.

Bence hersene böyle saçmalık fikstür çekmesinler. Bir tane şikeli fikstür belirlesinler (fenerbahçe lehine) her sene onu oynayalım.

Böyle saçmalıklara, gösterişlere gerek yok. Herkes biliyor ki tüm dünyada artık bu fikstür işlerinde ayarlamalar yapılabiliyor.

Çok şikeci bir fikstür olmuş gene. Yapacağınız işe... Her şey şaibeli...

Şamp.Ligi başlamadan hepsini tokatlayalım. OK'dir.

De Marke ‏@demarkesports şimdi

Bursaspor'un cezası nedeni ile ilk hafta oynanacak olan Bursapsor-Galatasaray karşılaşması seyircisiz oynanacak.

De Marke ‏@demarkesports 4 dk.

Beşiktaş'ın 1. ve 3. haftada oynayacağı Mersin İY ve Bursaspor maçları rakip takımların cezaları nedeniyle seyircisiz oynanacak.

De Marke @demarkesports · 20 dk.

2014/15 sezonunun 2.haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi, Trabzonspor'un cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak.

Fener de ilk 2 hafta cezalı bu ne la her maç seyircisiz..

Yalnız fenerin fikstürü o kadar avantajlı ki aziz in eline verseler böyle hazırlardı.

Yoksa azizin eline mi vermişler?

o değilde 3.03 teki gole bakarmısın arkadaş adamlar bildiğin taşak geçmiş yahu :S

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DBAqGhqZq_M[/media]

Geri
Üst Alt