Süper Lig Fikstüründe Şaibe

Alican Bozok

10 Numara!
Bugün çekilen Spor Toto Süper Lig fikstüründen sonra ortaya çıkan tablo taraftarlar arasında huzursuzluk yarattı

Bugün çekilen Spor Toto Süper Lig fikstürüne göre Fenerbahçe tüm derbilerini ilk 8 haftada bitirecek. Fenerbahçe sezonun ilk yarısında oynayacağı tüm derbileri deplasmanda ikinci yarısında oynayacağı tüm derbileri ise kendi sahasında oynayacak.

2. hafta oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması ise Trabzonspor'un cezalı olduğu haftalara denk getirildi.

Geçen sezondan üç maç seyircisiz oynama cezası bulunan Fenerbahçe ise 1. haftada Kardemir Karabükspor, 3. haftada Gaziantepspor ve 5. haftada oynayacağı Torku Konyaspor maçlarını taraftar desteğiyle oynayamayacak.

Fenerbahçe en son 2004 - 2005 sezonunda ilk yarıdaki tüm derbileri deplasmanda oynamıştı ve sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı.

Sezona en hazır takım olarak giren Fenerbahçe'ye böyle bir fikstür sunulması diğer rakip taraftarlarca sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Süper Lig fikstüründe şaibe - Sporkolik.net

Fikstürde bile şike yapıyorlar ya.Allah bin belalarını versin.

her şeyden nem kapmayın vsvs diyen romantikler gelecek birazdan.

kış aylarında hep bize denk gelen o saçma deplasmanlarda görürüm onları. gerçi hocaya ona buna sallarlar o dönemde de

hayır lig tv ye göre ayarlanıyor eyv. bi yerde haklarıdır pek bişey denemez bilinen bişeyde

ulan fenere göre çalışmayın bukadar açık be.

Ülke'nin çivisi çıktı.

Şike yapıp ödül alan kulübe Fenerbahçe denir.

Romantik falanda değilim ama bu başlığa katılmıyorum ,

8. hafta sonunda istifa etmiş bir ersun ve ligden kopma noktasına gelmiş bir fenerin olma ihtimalide yüksek ,

Bu sene bizimkiler deplasmanlarda azıcık totolarını kaldırma zahmetine girsinler gerisi önemli değil !

her şeyden nem kapmayın vsvs diyen romantikler gelecek birazdan.

kış aylarında hep bize denk gelen o saçma deplasmanlarda görürüm onları. gerçi hocaya ona buna sallarlar o dönemde de

hayır lig tv ye göre ayarlanıyor eyv. bi yerde haklarıdır pek bişey denemez bilinen bişeyde

ulan fenere göre çalışmayın bukadar açık be.

Genelde ben derdim "her şeyi şikeye bağlamayın" diye de bu kadarı da tesadüf değildir. :redface:

Ya beyler geçen sene de biz Fb Bjk maçlarını ikinci yarıda içerde oynamıştık..Ee noldu?

Ayrıca Ts'nin seyircisiz olması daha güzel oldu bence..

TS gibi sürekli fenerle uğraşacağımıza kendi işimize bakalım artık allah aşkına..Çıkıp adam gibi oynayalım takalım şu 4. yıldızı..

Basketbolda çektik takımı. Burda da onurlu duruşu sergilemeyelim mi ?

PetShop_2023412.jpg

Genelde ben derdim "her şeyi şikeye bağlamayın" diye de bu kadarı da tesadüf değildir. :redface:

ya zaten fikstur yayıncı kuruluş tarafından ayarlanır herzaman bunu kendılerıde dıle getırıyor ve asla yalanlanmıyor.bilinen bişey. ama madem ayarlıyorsun dengeli olsun bişeyler. aziz ile birlikte insanların gözünün içine baka baka aptal yerine koyuyorlar.

---

bu arada bende biliyorum oyuncular tototlarını kaldırıp oynadıktan sonra mucadele edip ıyı bı ekıp olduktan sonra her turlu şampi olabileceğimizi ama neden milletin avantajlı olduğu fiksturde bizimkıler kendılerını bukadar yırtsınki. 3 kulvarda oynayan bir tek biziz üstelık.

Resmen ayarladılar ya fikstürü, bu kadar şanslı olamaz bir takım herhalde?

Fener'in geçen sezondan kalma 3 maç mı yoksa 5 maç mı cezası var?

Bilen var mı?

Fener'in geçen sezondan kalma 3 maç mı yoksa 5 maç mı cezası var?

Bilen var mı?

O cezayi bile kilifina uydurmuslar. Karabük, Antep, Konya gibi 3 tane nispeten zayif takimi rakip yapmislar bunlara. Hani bir Kasimpasa, bir Sivas bile yok yani.

Hala gidip bu lige parası geçen insanlara müstehak.

Burada bu olayı eleştirip evine paralı anten alanlar düşünsün umrumda değil, bu sene bu kirli/şaibeli ligi izlemeyeceğim.

Hala gidip bu lige parası geçen insanlara müstehak.

Burada bu olayı eleştirip evine paralı anten alanlar düşünsün umrumda değil, bu sene bu kirli/şaibeli ligi izlemeyeceğim.

Şikeciler bu hafta gereken ceza'yı almasalar bende izlemem. Öyle de gözüküyor, futbol pisliklerle doldu taştı

Ramazan ramazan sövdürtecekler illa kendilerine.

Geri
Üst Alt