Süper Lig Fikstüründe Şaibe

seyircisiz oynadıkarı maçlar komedi ama daha komiği son 6-7 hafta oynadıkları takımlar şaibeli bu yıl işimiz cidden zor umarım 17 temmuz iyi bir tokat atarlar şunlara

Fixtür rastgele o sans toplar misal ,,cekilmiyor' mu ? :rolleyes:

* LG G2 Tapatalk *

Hala gidip bu lige parası geçen insanlara müstehak.

Burada bu olayı eleştirip evine paralı anten alanlar düşünsün umrumda değil, bu sene bu kirli/şaibeli ligi izlemeyeceğim.

aynen öyle takım sevgisi bir yere kadar maçlar zaten rezalet yayın desen her yerden reklam çıkıyor bu rezilliğe para verenler düşünsün

Hala gidip bu lige parası geçen insanlara müstehak.

Burada bu olayı eleştirip evine paralı anten alanlar düşünsün umrumda değil, bu sene bu kirli/şaibeli ligi izlemeyeceğim.

Olur mu renkdas, baska türlü nasıl izleyecekler takımımızı. Hem digitürk iyi para veriyooooor xD.

Böyle bi fikstür tam tersine herşeyi alt üst bile edebilir,

çünkü ben dikkat ettim zor da olsa kolay da olsa bi takım ilk maçlarını kazanarak belli bir puan farkı yakaladığı zaman,

o puan farkının moraliyle devam eden fikstürde her maça daha avatajlı çıkıyor,

ve arkasına aldığı o rüzgarla ciddi bir ivme yakalıyor,

bence biz böyle bir fikstürde şikeciler ilk haftalarda cırmalarken ciddi bi puan farkı elde edip yolumuza bakmalıyız..

Biz ilk 6 haftada 18 puan yapalim gerisini onlar dusunsun..

öncelikle NKFV ile söze başlamak istiyorum . yok fenerin bütün maçları ilk yarı dışarda , 2. yarı rahat geçecek diyen dallamalara geçen yıl bu lavukların ilk yarıdaki bütün derbileri içerideydi hatırlatmak isterim ;)

Bu federasyondan her türlü şaibe beklenir fenerbahçe lehine ama fikstüre baktığımızda bizim lehimize olan durumlarda var.Öncelikle fenerbahçe oturmuş takım o yüzden derbileri 8.haftaya kadar bitiriyor deniyor ama bence böylesi çok daha iyi.Çünkü herkes ligin 2.yarısına odaklanıyor ama lig genelde ilk yarıların sonunda şekilleniyor.Fenerbahçe oturmuş kadrosuyla ilk 10 hafta daha kolay rakiplerle oynasa bence çok rahat galibiyetler alabilir ve motivasyonumuz düşebilirdi.Fenerbahçe'nin bu maçlarda yaşayacağı puan kayıpları nispeten yeni olan kadromuza önemli bir kredi sağlayacaktır.Bu açıdan ben özellikle ilk 10 haftayı 3-4 puan farkla lider geçebileceğimizi düşünüyorum.Bu süreçte fenerbahçe;galatasaray,trabzon,beşiktaş ve bursa deplasmanlarına çıkacak ve bu deplasmanlar oldukça zor çünkü.

Ayrıca fenerbahçe'nin trabzon deplasmanı seyircisiz olacak diye isyan var ama inanın trabzonda oynanancak fener maçlarının seyircisiz olması çok daha iyi.Çünkü trabzonspor taraftarı fener maçlarını kaldıramıyor.Seyircili oynanan maçları gördük son dönemde.İlk yarıda bitti maçlar.Açıkçası seyircisiz olması bence avantaj.Ayrıca unutmadan biz de ilk hafta bursaspor deplasmanını seyircisiz oynayacağız.Bu da başka bir avantaj.

Son olarak şunu da belirteyim.Herkes fikstür çekiminden sonra hesap yaparken derbilere çok fazla takılıyor.Türkiye'de şampiyonluğu her zaman anadolu maçları belirlemiştir.Geçen sene 6 derbi maçının 5'ini kazanmamıza rağmen 9 puan geride bitirdik ligi mesela.Aynı şekilde 2011-2012 şampiyonluğumuz haricindeki tüm şampiyonluklarda derbi performansımız vasat,özellikle deplasman karnemiz iyi olmuştur.Yani asıl mesele, derbilerden çok özellikle anadolu deplasmanlarını kazanmak.

Bu Fener bizim gecen sezon oldugumuz gibi agir favori ve bir gazla giriyor ama 8 haftanin sonunda Ersun'un kellesi gidebilir.

La adamlara itiraf ettikleri şike için bile ceza vermeyen TFF, fikstürde hile yapmış çok mu.

Adamlar şampiyonu belirliyor. Sen ne diyon.

şöyle de birşey var:bu şikeciler ilk 8 haftadaki derbilerin en az 2 sinde tökezlese puan farkını açarız 8 haftada sonrası da gelir bence

Buram buram şike kokan bir fikstür. Faraday kafesi çalışmaya başlamış anlaşılan.

2011´den bu yana 4-5 mac izledim.

fener derbisi fln hic izlemedim.

CL maclari bana yetiyor. Giyiyorum Drogba yada Sneijder formami koyuyorum Schalkeya Juventusa ohhhhh dünya varmis.

Fener´di aziz´di fikoydu tiner´di fln hic ilgilenmiyorum.

bu başlığı takıp edip ısyan eden arkadaşların bı coğu su saatte fener ıcın yapılan yabancı sınırı duzenlemesınden habersızde.

çok şımardılar. kendılerını cok kaybettıler yıne.

bir gelecek var baslarına ama bakalım.

Son maç Galatasaray-Fenerbahce

aklı sıra evimizde kupa kaldırmayı hedeflemisler ama yemezler.

2.hafta trabzon-fener

trabzon daha lig baslarken yine sahası kapanır

Geri
Üst Alt