Süper Lig Fikstüründe Şaibe

10553557_816201071758712_8446580325611470997_n.png

Ya beyler geçen sene de biz Fb Bjk maçlarını ikinci yarıda içerde oynamıştık..Ee noldu?

Ayrıca Ts'nin seyircisiz olması daha güzel oldu bence..

TS gibi sürekli fenerle uğraşacağımıza kendi işimize bakalım artık allah aşkına..Çıkıp adam gibi oynayalım takalım şu 4. yıldızı..

en mantikli yorumu yapmissin renktas

zaten trabzon seyirciyle oynasa onlar icin dezavantas

ama fiksturun saibeli oldugunu soylememize gerek yok, zaten fenev aynen yoluna devam edecek

sonucta adamlar sike yapsa yada tffden ve basbakandan yardim alsa kimsenin sesi cikmyor

boyle ulkeye boyle futbol

Geçen sene biz ikinci yarı derbilerini içerde oynamadık mı?

Trabzon'u derbiden saymıyorum.. içerde dışarıda her türlü yeniyoruz..

Ama hala bu şaibeli ligi izlemek için para verenler var.

Inanilir gibi degil. Bu yüzden türk futbolunu takip etmeyi birakim iste. Ülke cok fena bir hal aliyor. Yemin ediyorum inanilir gibi degil. Göz göre göre sike yapiliyor, elimiz kolumuz bagli.

Bu ülke yi bu hale getirenler utansin diyecem, ama kime? Hepsi memnun. Yaziklar olsun.

Sike den hapis cezasi alan adam hala serbest ve sike yapiyor. Bu ülke ile dalga gecmeyelim de hangi ülke ile gecelim?

2. Yarı fikstüründe fenerin tüm deplasmanlarının şikede adı geçen takımlarla olması da tesadüf.derbileri geçtim.bizim ilk maçları geçtim.trabzonspor fener maçının seyircisiz olmasını da geçtim.

Tek umudum perşembe günü UEFA.O da olmazsa bir maç bile izlemem artık

Şaibe arayıp bulmak o kadar kolay ki;

Fenerin derbilerini 8 haftada bitirmesinden mi bahsedelim.

Yoksa ; Galatasaray'ın derbilerini tüm sezona yayılmasından mı ?

Ya da Fenerin tüm derbilerini ilk yarı dışarıda oynayıp final yarısında evinde oynamasından mı ?

Cezaların denk getirilme olayına hiç girmedik daha...

Kusura bakmayın da sen adam gibi topunu oynadıktan ezip geçtikten sonra rakiplerini değil fikstür tillahı gelse çelme takamaz sana önce inanacaksın sonra o uğurda terinin son damlasına kadar savaşacaksın..

Dünya Kupasında ev sahibi diye korunan Brezilya'yı herkes gördü sonu hunharca ezilmek rezil olmak oldu. Bunlar boş işler.. Bu kafa şikeci tinerci tayfa kafası bize yakışmaz renktaşlar..

Biz bu federasyonun yönetiminde son 3 yılda 2 şampiyonluk elde ettik. Kadıköy'de kazandığımız şampiyonluk sonrası Demirören'in suratını çoğumuz iyi hatırlar. O yüzden strese mahal yok. Topuyla tüfeğiyle gelsin alayı. Böylesi daha keyifli oluyor.

Şahsen 2.haftadaki derbinin seyircisiz olmasına sevindim ben. trabzon taraftarı aşırı fener nefretlerinden hep zarar veriyor takıma.zaten son senelerdeki maçlarda fener avni akerde hep kazanıp,kadıköyde berabere kalıyorlar. trabzonun hedeflerinden kopmadan fenerle oynayacak olmasıda güzel.ilk haaftalarda alabildikleri kadar darbe alsınlar.onlar ilk 8 haftayı çıkaramayıp bizde iyi bir puan toplarsak zaten taraftarları yer bunları,hepden dağılıp giderler.ilk yarıya kadar en azından başabaş gidelim her türlü şampiyon oluruz.geçen yılda bizi ilk haftalar yaktı.iyi bir ritim bulabilseydik ilk haftalarda şampiyonluğu bırakmazdık eziklere.

Ayarlanırsa ayarlansın.. geçen sene de hep 2. yarı dışarda oynadılar derbileri.. Eğer biz takır takır topumuzu oynarsak, tüm maçlarını oynasınlar evinde farketmez... (abarttım sanırım biraz :) ) Demem o ki fikstür avantajına inanmam.. Sen nerde oynuyorsan oyna 3 puan ortada ise uzanıp alacaksın.. bundan başka kim kimi yendi kaç puan aldı , gerisi teferruat..

Bir büyük şaibe de Beşiktaş fikstüründe sanki. Aga bu ne. 2.yarıdaki 17 maçta sadece 5 kez İstanbul dışına çıkacaklar...

Utanmasalar bunlara " Hadi o 5 maçı da İstanbul'da oynayıverin gari" diyecekler.

vxcx.png

Bir büyük şaibe de Beşiktaş fikstüründe sanki. Aga bu ne. 2.yarıdaki 17 maçta sadece 5 kez İstanbul dışına çıkacaklar...

Utanmasalar bunlara " Hadi o 5 maçı da İstanbul'da oynayıverin gari" diyecekler.

vxcx.png

bizim de buna benzer bi mesele var ahmet bey

araştırırsanız görürsünüz

vxcx.png

Şaibe ile ne alakası var. Bir takım zaten bir devrede 8 ya da 9 deplasman maçı oynar. Beşiktaş ilk yarıda 9 deplasmana çıktığı için 2. yarıda 8 deplasmana çıkacak. 8 deplasmandan 5'i İstanbul dışında ama kalan 3 maçın 2'si Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanları. Yani en zor 2 deplasman. Diğeri de ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa ki o da kolay sayılmaz. Sırf İstanbul dışı olsun diye GS-Fb yerine Kayseri Erciyes ve Akhisar deplasmanlarına çıksalar daha mı mutlu olacaktın, daha mı şaibesiz olacaktı sence..

Şaibe ile ne alakası var. Bir takım zaten bir devrede 8 ya da 9 deplasman maçı oynar. Beşiktaş ilk yarıda 9 deplasmana çıktığı için 2. yarıda 8 deplasmana çıkacak. 8 deplasmandan 5'i İstanbul dışında ama kalan 3 maçın 2'si Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanları. Yani en zor 2 deplasman. Diğeri de ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa ki o da kolay sayılmaz. Sırf İstanbul dışı olsun diye GS-Fb yerine Kayseri Erciyes ve Akhisar deplasmanlarına çıksalar daha mı mutlu olacaktın, daha mı şaibesiz olacaktı sence..

bizim de buna benzer bi mesele var ahmet bey

araştırırsanız görürsünüz

Pardon ya. Ben forumları karıştırdım. Galatasaray forumuna yazıyom diye başka yerlere yazmışım sanırım.

Ha Berat kardeş bak bakalım. Bahsettiğin durum neredeymiş.

Ha Emrah kardeş; daha mı mutlu olacaktın derken ? Biz burada mutluluğun tarifini yapmıyoruz, gözüme takılan ilginçliği paylaştım.

Ama neredeyse linç edilmekten kıl payı kurtuldum.

Az daha zorlasak " Aslında varya şike de yok hepsi parallelerin işi" mesajları başlayacak.

Buyurun , bu da bizim fikstür... Berat'ın dediği gibi tıpa tıpa bejekenin fikstürü ile aynı !!! . dimi berat

gsfv.png

Eğer tüm istanbul takımlarını tüpçünün eski takımın fikstürüne tespih boncuğu gibi diziyorsan, üstelik bu takım küçük şikeci ise, haliyle konunun 2 numaralı kahramanı olarak onlarında sus payı hakkı var diye düşünülüyorsa ise birileri tarafından bu fikstüre şaibe derim arkadaş.

siz istediğinizi deyin.

yeni oluşumda olan bir takım, özellikle final dönemi diye bilinen ligin 2.yarısını stadın bitmesinin beklendiği sezonun 2.yarısına tüm istanbul takımları maçlarını da dizerse birileri siz ne dersiniz buna.

@Ahmet KOLKOPARAN ,

Hocam pek takılmaya gerek yok , FBJK'nın fikstüründe şaibe olduğu çok açık ama kayırayım derken daha fazla zarar verdiler ,

bunu sezon içinde göreceğiz , yeterki biz sağlam duralım gerisi önemli değil !

Geri
Üst Alt