Süper Lig İçin Skandal İddia: Küme Düşme Yeniden Kaldırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkedeki futbolun anasini bellemek için 5iqlu herifler elinden geleni yapiyor.

Abi benim anlamadığım bu küme düşme neden kalkıyor? Yani amaç ne? Salak salak işler yemin ediyorum ya.

Şampiyon olmuşuz 33 milyon TL para almışız 22 takımda şampiyon olsak 75 kuruş falan alırız heralde. Bu ne kardeşim?
14 takımlı yunanistan 1. ligi 70 milyon euro imiş yayın değeri. oranın şampiyonu bizden çok almıştır.

bizimki 100 milyon euro ama 38 takıma bölünüyor, alt ligle beraber

22 takimda 6 takimin düsmesi ayri bir zekasizlik kokuyor, 3 tane gelecek 19 olacak. Yine bay haftasi olacak. Bunlarin alayi delirmis. 7 takim düsmesi gerekir.

Ligi 18 takima düsüreceklerine sürekli artiriyorlar. Seneye bir pandemi falan daha türese 25'e yükseltecekler herhalde. Ne hakem sayisi ne futbolcu sayisi yeter bu kadar maca.

Daha hâlen yalanlanmadı mı?

Pendik
Kasimpasa
Istanbul
Basaksehir
Karagümrük
Alanya

düssün

Doğru karar. Kasımpaşa, Sivas, Alanya, Ankaragücü düşürülmeli Ümraniye ve Giresun yerine. Ayrıca alttan Eyüp de dahil edilmeli. Karadeniz takımı kotası sebebiyle Rize'nin yeri Eyüp'e gitmeli. Adil olan bu olur.

Ula biri 5 puan ister öbürü düşmüşken beni düşürmeyin der dingonun ahırı gibi lig. Avrupalılar bize barbar diye boşuna demiyor. Herkes koparabildiğini koparmaya çalışıyor ahlak utanma hak getire lanet olsun bu düzene.

Doğru karar. Kasımpaşa, Sivas, Alanya, Ankaragücü düşürülmeli Ümraniye ve Giresun yerine. Ayrıca alttan Eyüp de dahil edilmeli. Karadeniz takımı kotası sebebiyle Rize'nin yeri Eyüp'e gitmeli. Adil olan bu olur.
Forumda kac tane troll oldu yav herkes fantazi yapıyor

Forumda kac tane troll oldu yav herkes fantazi yapıyor
Ne alaka troll falan? Fikrimiz olamaz mı.

Ümraniye ve Giresun gibi şampiyonluk yarışında bize net artı yazmış camiaları desteklemekte beis görmem. En azından Real Madrid'den sonra ikinci takım olarak Cimbom'u tutmuyoruz vesselam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt