Süper Lig İçin Skandal İddia: Küme Düşme Yeniden Kaldırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar Avrupa Sampiyonasina kalmayiz diye planliyordur herhalde. Almanlar, Fransizlar, Holandalilar, Portekizler ve Ingilizler mesela ligi 18/19.05 de bitirmeyi istiyormus, cünkü 14.06 da Avrupa Sampiyonasi basliyor.
Ispanyollar ve Italyanlar 25.05 civari.

42 mac yapiyorsan sen ligini haziranin basinda anca bitirirsin.

Bence 1.ligdeki takımlar komple süper lige çıksın en azından her sene böyle aptallıklarla uğraşmayız...

Tff ye teklifim ptt 1. Lig kalksın süper ptt lig olarak tek bir lig şeklinde yolumuza devam edelim

Ne alaka troll falan? Fikrimiz olamaz mı.

Ümraniye ve Giresun gibi şampiyonluk yarışında bize net artı yazmış camiaları desteklemekte beis görmem. En azından Real Madrid'den sonra ikinci takım olarak Cimbom'u tutmuyoruz vesselam.
Kafana göre All star ligi ile neyin fikri herkes kafasına göre takım seçiyor o gelsin su gitsin o nasıl olacak?

Ben mi ikinci takım olarak Galatasaray'i tutuyorum?

Hadi bizler siradan uyeleriz. Forum yoneticileri neden bu olaya sessiz kaliyor anlamiyorum.

Eskiden olsa elimize ingilizce sikayet mektubu verip şu, uefanın, şu fifanin adreslerine sikayet maili atin falan derlerdii

Ligimizin marka değeri falan filan (y)

saçmalığın daniskası olur ümraniye giresun gibi çöp takımları ligde tutmak para ve zaman kaybı

TFFin iki hafta sonra secimi yokmuydu? Ondan önce böyle karar alabilirler mi?

Uganda ligi bile bizden daha standartı olan bir ligtir bu nedir yav oyuncak gibi... Ne oldu siyasiler mi girdi araya yeniden kesin depremden dolayı onların işi bu.

Eğer tek seferde planladıklarını yapıp 18'e düşüreceklerse bir yıllık bu zulüm çekilir. Ama hiç önce 20'ye sonra 19'a falan fantezilerine girmesinler. Olmuyor işte. Direkt 18'e düşecekse seneye yapsınlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt