Süper Lig Sıralama Tahminleri | 2020-2021

Şampiyonluktaki favorim Galatasaray. Terimli Galatasaray doğal favoridir.
Geçen sezon da şampiyon olacaktık fakat virüs ve takımın komple revire dönmesi engel oldu.

1-Fenerbahçe
2-Başakşehir
3-Trabzonspor
4-Sivas
5-Beşiktaş
6- Alanya
7-Galatasaray

18-Rize
19-Erzurum
20-Kayseri
21-Ankaragücü

Siralama:

1-?
2-fb
3-bjk
4-akp
5-ts
.
.
.
.
18-akp
19-akp
20-Agucu
21-Hatay

Cimbom icin iki ihtimal var ya 1. olur ya da 6-8 arasi bir kademede yer edinir.

sıralamak yapmadım fakat seyircisiz oynanan bir ligin favorisi büyük takımlar asla olamaz

fener ve biz muhteşeme kadrolarla dahi oynasak seyircisiz %50 eksigiz.

1-Fenerbahçe
2-Başakşehir
3-Trabzonspor
4-Sivas
5-Beşiktaş
6- Alanya
7-Galatasaray

18-Rize
19-Erzurum
20-Kayseri
21-Ankaragücü
altına imzamı atarım bu tahminin

1599667599772.webp

1, Basak
2, fenos
3, besik
4, ts
5, Ligin flas takimi
6, Orta sira takimlari
7, Orta sira takimlari
8, Biz

Şikeciler olmasinda kim oluyorsa olsun. Bu kadar oyuncu götlerinde patlar umarım.

Fener muhtemelen üstümüzde tamamlar diyorum, gerisine karismiyorum.

lig başlıyor. Sıralama tahminlerini yazmak isteyen varsa yapabilir

3.hafta sonunda ve transferler hemen hemen bitince tekrar baktım sıralamama. Açıkçası özellikle ilk 7 sıra için hala şeyi düşünüyorum. Sivasspor 8.olur dedim ama ilk 10'a girmekte bile zorlanabilirler çünkü 3 maçtır sanıldığı kadar iyi girmediler. Avrupa'da başlıyor.

Bjk 5.olur demiştim ama not olarak sırf isminden dolayı 5.demişim. Yani 7-8 olmaları şaşırtmaz. Başakşehir çok kötü girdi, bence şampiyon falan olamazlar hatta yarışta bile zor olurlar ama ilk 4 yine yaparlar.

Onun dışında düşme yarışında gb 17.olur dedim ama bence düşerler. Orada ciddi kaos var. Kadrosu da kötü. Hatay'ı beklenenden iyi gördüm.

Bizi 3 hafta önceki yazdıklarımdan çok daha iyi gördüm. O yüzden 1-2 elbette değişir.

Basak, bjk ve trabzon bu sene yarisin icinde bile olamazlar.
Sampiyonluk yarisi fb ile bizim aramizda gecer

1-Galatasaray
2-Fenerbahçe
3-Başakşehir
4-Trabzonspor
5- Alanyaspor
6-Beşiktaş
7-Antalyaspor
8-Sivasspor
9-Gaziantep FK
10-Fatih Karagümrük
11- Konyaspor
12-Kasımpaşa
13-Hatayspor
14-Göztepe
15-Denizlispor
16-Erzurumspor
17-Gençlerbirliği
18-Rizespor
19-Kayserispor
20-Yenimalatyaspor
21-Ankaragücü

3.hafta sonunda ve transferler hemen hemen bitince tekrar baktım sıralamama. Açıkçası özellikle ilk 7 sıra için hala şeyi düşünüyorum. Sivasspor 8.olur dedim ama ilk 10'a girmekte bile zorlanabilirler çünkü 3 maçtır sanıldığı kadar iyi girmediler. Avrupa'da başlıyor.

Bjk 5.olur demiştim ama not olarak sırf isminden dolayı 5.demişim. Yani 7-8 olmaları şaşırtmaz. Başakşehir çok kötü girdi, bence şampiyon falan olamazlar hatta yarışta bile zor olurlar ama ilk 4 yine yaparlar.

Onun dışında düşme yarışında gb 17.olur dedim ama bence düşerler. Orada ciddi kaos var. Kadrosu da kötü. Hatay'ı beklenenden iyi gördüm.

Bizi 3 hafta önceki yazdıklarımdan çok daha iyi gördüm. O yüzden 1-2 elbette değişir.

Konyaspor 20. olur diyorsun yani

Geri
Üst Alt