Süper Lig Yayın Hakları İçin Dağıtılmış Model | İlk Görüşme Netflix'le

Blu TV o boktan streaming alt yapısıyla SSport'u yayınlayabiliyor da Netflix istese yayınlayamaz aynen. Kafalara bak.

İçerik okumazlar, okuduklarını anlamazlar.
Yav Blu TV'nin canlı yayın sistemi var zaten. Netflix neden Süper Lig için canlı yayın gibi meşakkatli bir şeye milyon dolarlar döksün? Blu gibi canlı yayın özelliği olsa tamam derdim de bence bu haberleri yapanın da Netflix'in canlı yayın özelliği olmadığından haberi yok sanırım. Stream ile live streamin farkını anlayamayacak kadar aptal insanlar çalışıyor haber sitelerinde ve gazetelerde.

He bu arada Netflix'in live streaming sistemi bazı yerlerde betanın da betası versiyonlarıyla denemelere başlandı 2020'de ama tekrar dediğim gibi imkansız o sistemin 3 yıldan aşağı Türkiye'ye gelmesi. Önce bir Netflix Amerika'ya gitsin de ondan 3-4 yıl sonra bize gelir.

Netflix bu işin altından kalkar. Ama yaparlar mı bu topa girerler mi orası belli olmaz.

Netflix ihale sahibi falan olmayacak, ihale yine bir kuruma verilecek ama o kuruma aynı zamanda maçları diğer platformlara da satma hakkı verilecek. Muhtemelen her platformda lig maçlarını içeren bir teklif olmasını hedefliyorlar.

Dijital platformlar için de mevcutta Bein Connect'te olduğu gibi teklifler olur işte en fazla.

Netflix ihale sahibi falan olmayacak, ihale yine bir kuruma verilecek ama o kuruma aynı zamanda maçları diğer platformlara da satma hakkı verilecek. Muhtemelen her platformda lig maçlarını içeren bir teklif olmasını hedefliyorlar.

Dijital platformlar için de mevcutta Bein Connect'te olduğu gibi teklifler olur işte en fazla.
aracı sayısı artarsa musteriye yansıyan fiyat da artar ama

aracı sayısı artarsa musteriye yansıyan fiyat da artar ama

Şu anki baz fiyat fazla zaten. Tek fiyat belirleyip dağıtmayı deneyebilirler en azından evinde DSmart, Tivibu falan olan da platform değiştirmeden maçları izleme şansına erişir.

Bu işi kotarabilmeleri muamma da pratikte belki başarırırlar.

Neflix film dizi platformu ordan ekmek çıkmaz sadattin saran da umarım olmaz fb şampiyon olması için herşeyi yaparlar doğru düzgün Bi yer lazım o da muhtemelen türkcell süper lig felan olur Türkcell bana yakın geldi

Burası futbol delisi ülke kaçak yayının önüne ancak gerçekten ucuz fiyatla çıkabilirsin ha adamlar der ki bir tshirt 70-100 lira ne kadar ucuzluk bekliyorsun haklılar
Babam gecen tek maca 65 lira verdi .derbilerden ise 90 lira aliyorlar. Sadece tek mac yaw 30 veya 40 lira yapsalar zarar mi edecekler sanki

Kim alirsa alsin benim için farketmez İp TV fiyatlari zaten sabit yillik 70 Euro 😂😂😂😂

Anladım ben de öyle düşünüyorum ve muhtemelen d smart, Tivibu alır ve diğer platformlara satış olur. Decoderi olan bir platform mutlaka olmalı.

Şu rezil ligi yayınlamak için 1 kuruş bile veren şirket gerizekalıdır.

Guntekin denen tinerciden kurtulsak yeter diyecegim

Bu sefer

Trtdede firat mafyasi var orada tinerci kayniyor

Saranda baris ertul denen sikeci iti getirir

Acun baska bi felaket

Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik

kaçak yayın aylık 20 TL civarı sen bunu kıracaksan maksimum 40 TL aylık yıllık 500 TL yi geçmeyeceksin
sadece tek takım maçınıda 30 TL ye vereceksin yoksa kaçak yayından millet devam eder.
kaçak yayın dediğimiz yayının kalitesi beinden yüksek önce bu sorunu çözsünler

Netflix Lig paketine abone olana, Netflix kendi abonesine indirim kampanyasi yapsin. Belki öyle iki türlü para yaparlar.

Geri
Üst Alt