- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.717
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener hic transfer yapip strese girmesin, sene başından 2. olmasi üzerine anlaşılsin.
ne garip takim bunlar
Ben lig bitimince 10 hafta kala falan aynı bakıyordumFb'nin şampiyon olmaması sevindirici Trabzonspor'u kutlarım..
odanin resmini atta içimiz ferahlasın dostum2010/11 sezonu şahaneymiş cidden.
Ben siyasi konular hakkında yorum yapmayı pek sevmem reis.Siyasetten anlamam takip etmem fazla..Ben lig bitimince 10 hafta kala falan aynı bakıyordum
şu an trabzon fenerden 1 gıdım daha az olmak üzere (fenerden daha iticisi olamaz) ikisindende tiksiniyorum. Görmemişliğin simgesi iki kulüp.
Biri siyasilerle istediğini yapar kutlamasından bilmemnesine - öbürü 10 senelik kupa kaldırır o kupada payı olan 1 allahın kulu yokken ...
Avrupa'da tokat yedikleri sürece içimin yağı eriyecek- bütün overrated insanlar kriz görsün istiyorum.
Avcı'nın kep modları
Ali Koç'un megafonları ağlamaları
liste giderde gider.
Beter olsun hepsi
2021-22 Eziyet sezonu olarak aklımda kalacak.
hainligini gelip bide burda anlatıyorsunMahalle bakkalı Trabzonspor'lu. Adamlar mahalleye Trabzospor bayrağı asarken ben de onlara yardım ettim. Benim için daha büyük bir eziyet olamazdı. Nisan ayında Trabzonspor bayrağı astırttı hayat.![]()