Süper Lig'de 3. Hafta Müsabakalarında Erteleme

Sanchez 1 maç az kaçıracak,olumlu.

Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Bize artısından çok eksisi olacak bizim takım maç yaptıkça açılan ve üste çıkan bir takım erteleme bence gereksiz. Hatta bence yönetim maçımızı oynamak istediğini söylemeli ve ertelemeye gerek olmadığını söylemeli bence.

Yaw şimdi fb bizim lil maçı niye ertelenmedi diyecek.

Ayrıca bu hafta seyrelse ilerleyen haftalar sıklaşacak. Cl grupları oynanırken ekstra maç yapacağız. Boş iş.
Bir de sezon başı olması nedeniyle lig maçlarının Avrupa'ya hazırlık maçı taşıması niteliği de var aslında. Bu şekilde olunca dan diye Avrupa maçında bulmuş oluyoruz kendimizi.

İngilizlere playoff oynatmıyorlar ki. İlk 4 takımını direkt clye alıyorlar kalleşçe
Toplam kaç maç yapıyorlar onu hesaplamak lazım 3 günde bir maç yapıyorlar yeri geliyor kimse ben yorgunumun altına sığındığına görmedim , çatır çatır futbol oynuyorlar gram tempo düşmüyor hatta en iyi tempo ingiltere de ocak ayında oluyor maçların en sıkışık olduğu dönemde.

Toplam kaç maç yapıyorlar onu hesaplamak lazım 3 günde bir maç yapıyorlar yeri geliyor kimse ben yorgunumun altına sığındığına görmedim , çatır çatır futbol oynuyorlar gram tempo düşmüyor hatta en iyi tempo ingiltere de ocak ayında oluyor maçların en sıkışık olduğu dönemde.
Geçen sezon en az İngilizler kadar maç yaptık fb ile biz

Bizim için daha kötü oldu. Hem yine algılar dönecek hem de ilerideki fikstürü zorlaştıracak bir gelişme.

Takımların maç oynamasına teşvik etmek gerekirken, yapılan işe bak. Bir şey ile ilgili olmak başka bir şey, kültür bambaşka bir şey. Yazık gerçekten.

Normal zamandakinden daha yıpratıcı olan Ağustos ayında olduğumuzu hesaba katarak doğru karar olduğu kanısındayım. Ligin henüz başı, bir maçın kaydırılması çok önemli değil.

İlerleyen dönemlerde erteleme olmaz, kadrolar daha hazır olacağı için de o denli etkilenmemeleri beklenir.

Alinin övdüğü tff yönetiminin aldığı hiç bir kararı iyi niyetle karşılamam.

Geri
Üst Alt