- 15 Aralık 2011
- 18.556
- 7.314
- 1.513
Sanchez 1 maç az kaçıracak,olumlu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngilizlere playoff oynatmıyorlar ki. İlk 4 takımını direkt clye alıyorlar kalleşçeBu ingilterede adamlar hiç yorulmuyor bizim ülke baya yorucu galiba.
Bir de sezon başı olması nedeniyle lig maçlarının Avrupa'ya hazırlık maçı taşıması niteliği de var aslında. Bu şekilde olunca dan diye Avrupa maçında bulmuş oluyoruz kendimizi.Yaw şimdi fb bizim lil maçı niye ertelenmedi diyecek.
Ayrıca bu hafta seyrelse ilerleyen haftalar sıklaşacak. Cl grupları oynanırken ekstra maç yapacağız. Boş iş.
Sıkıntı
Toplam kaç maç yapıyorlar onu hesaplamak lazım 3 günde bir maç yapıyorlar yeri geliyor kimse ben yorgunumun altına sığındığına görmedim , çatır çatır futbol oynuyorlar gram tempo düşmüyor hatta en iyi tempo ingiltere de ocak ayında oluyor maçların en sıkışık olduğu dönemde.İngilizlere playoff oynatmıyorlar ki. İlk 4 takımını direkt clye alıyorlar kalleşçe
Geçen sezon en az İngilizler kadar maç yaptık fb ile bizToplam kaç maç yapıyorlar onu hesaplamak lazım 3 günde bir maç yapıyorlar yeri geliyor kimse ben yorgunumun altına sığındığına görmedim , çatır çatır futbol oynuyorlar gram tempo düşmüyor hatta en iyi tempo ingiltere de ocak ayında oluyor maçların en sıkışık olduğu dönemde.
Onlar kac mac yuksek efor harciyor biz kaç maç? Biz 7 8 ise onlar 20dir.Geçen sezon en az İngilizler kadar maç yaptık fb ile biz
Tamam da hacım bu erteleme ile ne alakası var sonuçta o maçı yapacaksın yani ? Ben neden erteleniyor diyorum yoruluyorlar mı beyfendiler ?Geçen sezon en az İngilizler kadar maç yaptık fb ile biz
Onları da etkiliyor. Liverpool zirve ortağıyken hem uefada hem ligde tepetaklak gitti son haftalardaOnlar kac mac yuksek efor harciyor biz kaç maç? Biz 7 8 ise onlar 20dir.