Süper Lig'de 3. Hafta Müsabakalarında Erteleme

Simdi takvime bakayim dedim, tam rezalet is bu TFF'nin yaptigi.

Biz bu aksam Konya ile oynuyoruz.

Carsamba gunu Young Boys macina cikiyoruz.

Tekrar bidaki Young Boys maci 6 gun sonra oluyor. Arada mac falan yok artik.

Ardindan ligde 4. hafta macina geciyoruz, o da 31 Agustos'ta yani 4 gun sonra oluyor.

Sonra 2 hafta boyunca milli maclar var diye ara veriliyor lige.

Bidaki lig maci 14/15 Eylul gibi, yani 1 ay icerisinde sadece 4 mac yapacagiz.

Bu takim nasil form tutacak veya tempo yakalayacak?

Simdi takvime bakayim dedim, tam rezalet is bu TFF'nin yaptigi.

Biz bu aksam Konya ile oynuyoruz.

Carsamba gunu Young Boys macina cikiyoruz.

Tekrar bidaki Young Boys maci 6 gun sonra oluyor. Arada mac falan yok artik.

Ardindan ligde 4. hafta macina geciyoruz, o da 31 Agustos'ta yani 4 gun sonra oluyor.

Sonra 2 hafta boyunca milli maclar var diye ara veriliyor lige.

Bidaki lig maci 14/15 Eylul gibi, yani 1 ay icerisinde sadece 4 mac yapacagiz.

Bu takim nasil form tutacak veya tempo yakalayacak?
Form falan zaten tutamazsın milli ara nedeniyle de. Erteleme işi gerçekten gereksiz yani. İsviçre federasyonu ertelediyse o yüzden biz de erteleyelim demişlerdir ama bize sorulmuştur herhalde sorulmamışsa ertelemeye gerek yok deyip maça çıkmak daha iyi olurdu bence.

Bu Avrupa fikstürü sıkıntılı. İlk maçı Çarşamba oynatıp rövanşı Salı'ya niye koyuyorsun kardeşim ikisi de aynı gün olsun işte

Diğerleri beni ilgilendirmez ama Young Boys da boş geçecek

En azından kötü bir sonuçta saçma sapan sebepler dinlemek zorunda kalmayiz

Dinlendik✅
Evimizde oynuyoruz ✅

Bu turu geçemeyen de bir zahmet bahaneler arkasında saklanmasin

Ben olumlu bakiyorum

Young Boys maclari bizim icin sezonun en önemli maclari. Elenirsek büyük kaosa gireriz.

Böylece tamamen o maclara konsantre olabiliriz

Young Boys da haftaya mac oynamiyor

Ben mac izlemek istiyorum kardesim. Baslarim yorgun olmasina, bizim takim mac yaptikca tempo kazanan bir takim

Morinyonun sözunu hatirlatmis olalim

Mourinho: "Yorgun mu? Günde 15 saat çalışıp ayda bir kaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil!"

3 takımda isviçre takımlarıyla oynayacak ilginç bir tesadüf olmuş,sanırım onlarında maçları ertelendi.Sakatlık vs olmadan bütün takımlar gruplara kalmalı.

İlk sayfada kararı yanlış bulduğumu yazdım

İngiltere ile benzerliğimiz yok onu söylüyorum. Heriflerin 4. sü bile CL'ye direkt gidiyor. Biz geçen sezon 3 eleme oynadık.
Toplam maç sayımız aynı oluyor ve onların ligleri daha çetin ve tempolu geçiyor diyorum böyle şeylere gerek yok diyerek onları örnek gösterdim. zaten aynı görüşteymişiz böyle gelişemez futbol ondan bahsediyorum en iyi örneği almamız lazım kendimize.

Geri
Üst Alt