Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
normalde rize kazansın istiyordum ama bu karar sonrası akhisar kazanmalı.. Yandaşlar belli ki rize düşmesin diye çırpınıyor.

Karar doğru bence. Dün de dediğim gibi öyle yükseğe kalkan tabanlara artık futbolda yer yok. Ağzına soksaydı ayağını daha iyi olurmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam Rizeli, Kasimpasali ve Goksel Gumusdag yegeniyle evli

Ulke futboluna hosgeldiniz

Biz gerizekaliyiz su ligi hala izliyoruz

Karar doğru bence. Dün de dediğim gibi öyle yükseğe kalkan tabanlara artık futbolda yer yok. Ağzına soksaydı ayağını daha iyi olurmuş.

ikisi de tabanla giriyor topa zaten. En ağır sarı ve faul verilirdi. Yüzüne falan kaldırmıyor sonuçta.

İşte topa girme amacı yok orada. Sorun orada. Tabii bu benim fikrim.

Alev alev

Screenshot_20190127-140400~01.webp

yok aga yok. Bu kart bizden birine verilse cinnet geçirirdik hepimiz. Hem de henüz 20.dakika. Buna kırmızı veriliyorsa her maç 2-3 oyuncu atılır.

Zaten atılmalı işte hocam. Bir iki maçta böyle çat diye kırmızıyı çıkar bak bakalım bir daha futbolcular saçma sapan taban kaldırabiliyorlar mı?

Rize'nin ilerleyen haftalarda toparlanma şansı daha fazla. Akhisar galibiyeti olabilecek en iyi sonuç olur bence.

Bu maçta her sonuç tehlikeli son sıra takimlari reaksiyon veriyorlar ama fenerin reaksiyon 45 dk anca sonra şarj bitiyor

Rize nin kazanmasini istiyorum. Rize kopmamasi lazim yaristan. Bu fenerin isine gelir. Yani dusme hattindaki takimlar herdaim fenerin ensesinde olsunlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt