Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunyanin en guzel ligi

Bu sadece net pozisyonlar. Son 10 dakika Erzurum-Bjk maçı 3-1 olunca açtım, orta saha diye bir şey yoktu. Topu alan atak geliştirdi. Son 10 dakika gol olmaması gerçekten mucizeydi. İmkan olsa da 90 dakika izlesek. :)

Süper Lig'in resmi hesabı olsa tüm dünyada ilgi görürdü bu maç işte. MLS kadar olamıyoruz. Adamlar her maçtan hayvan gibi etkileşim alıyor.

İlk 2 hafta sonunda Galatasaray,Beşiktaş,Malatya,Paşa 2'de 2 yaptı. En iyi iş başaran tartışmasız Kasımpaşa. Önce Rize'yi 2-0'dan 3-2 yendiler, şimdi de Başakşehir gibi ligin en hazır takımını yendiler.

Önümüzdeki hafta Göztepe-Fenerbahçe ve Sivas-Kasımpaşa maçları ilgi çekici.

İlk 2 hafta sonunda Galatasaray,Beşiktaş,Malatya,Paşa 2'de 2 yaptı. En iyi iş başaran tartışmasız Kasımpaşa. Önce Rize'yi 2-0'dan 3-2 yendiler, şimdi de Başakşehir gibi ligin en hazır takımını yendiler.

Önümüzdeki hafta Göztepe-Fenerbahçe ve Sivas-Kasımpaşa maçları ilgi çekici.

bence malatyanın maçlar daha zordu ama paşa da iyi iş yaptı tabi

GSC App

Lige en iyi baslayan futbolcu kesinlikle Ömer Ali Sahiner. 2 gol 2 asist muazzam oynuyor yine Ömer Ali, böyle bir performans beklemiyordum.

Konyaspor'un vasat savunmasi ve Ankaragücü'nün galibiyeti haftanin önemli detaylariydi.

PFDK, rakibine tükürdüğü için Akhisarspor'un forveti Yevgen Seleznov'a 4 maç ceza verdi.

Tahkim indirmezse bizim macta yok.4. mac bizle

Ligin en kotu iki takimi bunlar herhal. Sahada acayip bir sey oynaniyor.

erzurumspor bana cok sempatik geliyor

ligde kalırlar umarım

Ankaragücü - Trabzonspor maçı var bu maçı yarın sıkı takip etmek lazım haftaya Trabzonspor deplasmanına gidiyoruz

DldCvxaW0AEaSml

Passolig yenileme bedelini veresim gelmedi maça gitmedim , Ankaragücü tokatlar bugün bunları .

Bu Trabzon tonla İranli almisti.Yine ayni oyuncular oynuyor.Nerede bu İranlilar?

Ts'nin o kadroyla gol atması zor.
İsmail Kartal saha avantajını da kullanarak kitler maçı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt