Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi baktim
Bursa ve Akhisar icerde. Oraya 6 puan sart. Goztepe Alanya Antalya Kasimpasa disarida. Buradan en az 5 puan cikarmali.
Iceride Biz Trabzon ve fenerle oynuyorlar. Buradan en az 4 puan ( feneri yenip trabzonla berabere)
15 puan yapar ve 36 olurlar. Diger maclar Kayseri ve Malatya deplasmani. Oralara 0 yazdim ama belli olmaz.
Yine herkes birbiriyle oynayacak. Akhisara puan kaybeden darbe yer. Biz bjk ve basaktan puan alanlar icin altin bulmus gibi olacaklar

Simdi baktim
Bursa ve Akhisar icerde. Oraya 6 puan sart. Goztepe Alanya Antalya Kasimpasa disarida. Buradan en az 5 puan cikarmali.
Iceride Biz Trabzon ve fenerle oynuyorlar. Buradan en az 4 puan ( feneri yenip trabzonla berabere)
15 puan yapar ve 36 olurlar. Diger maclar Kayseri ve Malatya deplasmani. Oralara 0 yazdim ama belli olmaz.
Yine herkes birbiriyle oynayacak. Akhisara puan kaybeden darbe yer. Biz bjk ve basaktan puan alanlar icin altin bulmus gibi olacaklar

bugün bursa başşağı yense biz de deplasmanda bursayı yensek çok ii olurdu rdaş

Kayseri potaya girmez, önce Bursa puan alabilsin. Fb Göztepe başabaş kalsın.

Kayseri potaya girsin boşver başşak maçları zor geçsin zaten bu maçtan sonra bjk ve rize maçları var 1 puan anca alırlar ondan sonra ölüm kalım maçı olur başşak maçı.

sezonun en unutulmaz 3 anı arasına rahatlıkla girer Origill'in golü.. Belki de ligin kaderini tamamen değiştirecek bir gol.

Erzurum'un şanssızlığı iki hafta üst üste yine zor rakiplerle oynuyorlar.

Önce biz sonra deplasmanda Alanya.

Burdan da puan çıkaramazlarsa psikolojik olarak kırılabilirler arada matematiksel olarak kapanacak fark olsa da.

Tudor-Göztepe doğruysa sevinirim ama geç kalındı bence. Kemal Özdeş ile uğraşmadan direkt getirmeleri lazımdı. Kampı geçirseydi taş gibi takım olurdu Gözgöz.

Yine de bu sene düşmemeyi başarırsa seneye istediği hamleler de gelirse çok canlar yakacak takım oluşturur.

Ali koç geldi avrupa şampiyonu olacağız derken küme düşmek...
10 liralık bir hisseyi 100 lira olacak diye alıp 1 lira olması gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt