Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok arkadaş bu hakemler ne kadar aptal insanlar.Var gibi bi sistem var elinde hala bayrak kaldırıyosun.Bırak bitsin pozisyon ofsayt varsa bakarsın.Sanki çok net bi pozisyon da bayrak kaldırıyosun aptal yan hakem.Ben orta hakem olsam durdurmazdım oyunu.Son karar orta hakemin sonuçta.

Şu ligde yapılanlar, verilen kararlar, VAR'ın bile uygulanamayışı gerçekten bir rezalet. En basit kuralı bile anlayamayan, öğrenemeyen geri zekalılar yönetiyor futbolu.

Göztepenin net pozisyonu ofsayt diye duraklatıldı ancak ofsayt değil gibi geldi.Hakem niye bayrak kaldırdı anlam veremedim bırak pozisyon bitsin vara gitsin pozisyon mal herifler.
Adamlar net geri zekalı veya art niyetli.

Var kuralı beli. Ofsayt bariz şekilde net değilse pozisyonun tamamlanmasını bekle sonra kaldır bayrağı.

Herifin beyne oksijen eksikliği oluşmuş olabilir.

Jahovic'in pozisyonuna penaltı verebilir.

Maci actim pozisoyunu izlemek icin ve bence penalti ve en az sari. Kirmizi bile veririr

Konya penalti alacak gibi.

Maç nasıl bir taraftan diğer tarafa verilir kanlı, canlı örneği oldu bu maç. Ligin altına da üstüne de istedikleri gibi ayar çekiyorlar.

Ulan bu kadar acayip işte oyun.2 dakika önce net şekilde ofsayt olmayan pozisyonda ofsayt bayrağıyla olası bi Göztepe golünü engellediler şimdi de Var kararıyla penaltı aldı Konya.Penaltı net penaltı o ayrı da bu kadar aptalca kullanılmamalı şu sistem.Gerzek herifler.

Konya lehine penalti verecekler.

Hakemlerin resmen ligi şekillendirdiginin canli örnegi. Göztepenin net golunu offside diye vermeyip VAR'a bırakmadan, burda VAR'ı kullanarak penalti vermesi gerçekten çok yazık.

Beto kurtaracaktı tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt