Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya orta sahasi kazmalara emanet. Ceyhun-Sackey-Ozan. Tufan ayisi kurtariyor birazcik. Diger ikisi cok kötü.

Bu duzen boyle surmeyecek ki

2010/11 sike davasi da bitmedi goreceksin

Bu ulke bir adalet devrimi gecirecek cok yakinda. Herkes hesap sorulmasini bekliyor. Tarihimizde belki de ilk defa toplumda hukukun karsiligi var. Cok guzel gunler bizleri bekliyor

Futbolumuz da 10 sene icinde ihya olacaktir
10/11 sezonunun bedelini bence fener ödedi bir miktar, sanırım 3 sezon avrupaya gidemediler totalde bu mevzudan dolayı ki o 3 senede de ŞL oynama durumları vardı.

Ama dediğine katılıyorum o dava uzun süre kapanmaz.

Şu Doukara'yı her önemli maçta yedek tutan Bülo bak yine sinirlendim.

Çöp denilen antalya bugün yenerse 12.likten averajı konyadan iyi olsaydı 5. olacaktı

Lig bu sene cok ilginc, her an hersey olabilir. 5. ile 14.siradaki takimlar arasindaki puan farki sadece 4.

Antalya -13 gol averaji ile 6.siraya yükseldi su an 2-0 önde oldugu icin :asd:

Antalya ligin en cok gol yiyen ücüncü takimi (41) son siradaki Akhisar (44) ve Kasimpasa (48) dan sonra.

Hamsilerde erzurumu yenmiş.
Küme düşmesi nerdeyse garanti olan erzurumu bile yenmeyi beceremedik.

Bizim teknik heyet , maç oynanmadan 1 hafta önce hava soğuk diye ağlamaya başladığı için oyuncularimizin motivasyonunu daha maç baslamadan bitridik ve puan kaybettik.
Bu seferde suçlu hava oldu ama teknik ekip bir türlü olmadı.

Antalyaspor kazansın istiyorum kaptan kovulmasin. Ligi Beşiktaşlı hocalar götürüyor. Bizden de çıkması lazım bol bol.

Hamsilerde erzurumu yenmiş.
Küme düşmesi nerdeyse garanti olan erzurumu bile yenmeyi beceremedik.

Bizim teknik heyet , maç oynanmadan 1 hafta önce hava soğuk diye ağlamaya başladığı için oyuncularimizin motivasyonunu daha maç baslamadan bitridik ve puan kaybettik.
Bu seferde suçlu hava oldu ama teknik ekip bir türlü olmadı.

Rashad Muhammed yerine opset diye bir herif oynadı tüm maç kendi çevresinde döndü durdu. Bizde şans yok ki. Rakibin kazma oyuncuları kırmızı görüyor yedekten oynayanin içinden Messi çıkıyor.

Ankara
Galatasaray
Alanya
Fb su 3 macta 0 puan veya 1 puan alirsa hala dusme tehlikesi yasar. Yeterki Goztepe ve Bursa en az 4 5 puan alsinlar.
Haftaya Ankarayi filan yenerlerse kesin kalirlarlar artik

Ceyhun-Sackey-Ozan orta sahasiyla Alanya hic bir macta puan alamaz. Sergen maci cikardigi kadroyla verdi. 5-16 arasi sadece 8 puan fark var. Bir golle 5-6 sira birden üste cikti Antalya.

Beşiktaş Göztepe formuna bakıyorum.. Göztepe atamadı , hadi Göztepe falan diyenler var.. Beşiktaş’ın kazanması lazım.. Olası bir puan kaybı Akbil’e yatış olur..Antalya’nın Alanya’yı yenmesi lazım.. Bu iki takımın Akbil’le maçı var..
Fener zaten düşmez, düşürmezler.. Benim korkum FB maçına kadar puan farkı 4-5-6 olursa , bize FB maçında kesin operasyon çekilir..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. ile 11. arasında 1 puan var :)

Son yılların en saçma ligidir dünyada bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt