- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Bülent kaptan çift forvet çıkmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nefret ediyorum bu yüzden son oynamaya. Geçen haftada fener maçına kadar doğru dürüst deplasman takımları maç alamamıştı. Gitti fener o maçı aldı. İstatistik olmasa neyse de böyle de gerçek varKorktuğum başıma geldi.Nefret ediyorum şu en son oynama olayına.Kazandığımız tek deplasman var o da Cuma günü.Maçlar da öyle denk geliyor ki resmen puan kaybı olacak diye bağırıyor.Zaten çekiniyordum bu maçtan.Üstüne bir de 4 tane deplasman takımı kazanınca dedim ayvayı yedik.Zaten akşamki 2 maçı da ev sahipleri kazandı.Trabzon maçından sonra da aynısı olmuştu.Yine kalan maçların çoğunu ev sahipleri kazanmıştı.Cuma oynayalım gerekirse 5 bin kişi eksik oynayalım.Yeter artık bıktımUlan yine bütün deplasman takımları kazandı. Trabzon maçından önce de böyle olmuştu. Ya biz ya beşiktaş yüzde 99 patlayacak. Umarım bize denk gelmez![]()
nefret ediyorum bu yüzden son oynamaya. Geçen haftada fener maçına kadar doğru dürüst deplasman takımları maç alamamıştı. Gitti fener o maçı aldı. İstatistik olmasa neyse de böyle de gerçek var
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan yine bütün deplasman takımları kazandı. Trabzon maçından önce de böyle olmuştu. Ya biz ya beşiktaş yüzde 99 patlayacak. Umarım bize denk gelmez![]()
nefret ediyorum bu yüzden son oynamaya. Geçen haftada fener maçına kadar doğru dürüst deplasman takımları maç alamamıştı. Gitti fener o maçı aldı. İstatistik olmasa neyse de böyle de gerçek var
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet,yine denk geldi.Zaten hem biz hem de tinerciler patladı geçen hafta.Yani az çok anlıyorum artık maçların gelişinden puan kaybedip kaybetmeyeceğimiziOff yine mi denk gelmişti bu hiç dikkat etmedim, sırf bundan ilk oynamak istiyorum sona kalınca patlama şansı artıyor.

Evet,yine denk geldi.Zaten hem biz hem de tinerciler patladı geçen hafta.Yani az çok anlıyorum artık maçların gelişinden puan kaybedip kaybetmeyeceğimizi
Valla nedenini bilmiyorum ama ilk oynayınca çok büyük yüzdeyle kazanıyoruz 2 senedircuma dep maçlarını bile alıyoruz bizim takım kesin kazanmalı dediğimiz maçlarda patlıyor , başakşehir puan kaybetti derbi vardı fazla baskı ters tepiyor geçn sezonda aynısı olmuştu en son oynamak yaramıyor.
Valla nedenini bilmiyorum ama ilk oynayınca çok büyük yüzdeyle kazanıyoruz 2 senedir
Yani buna çok anlam veremiyorum.Pazartesi oynadıklarımızda da sıkıntı vardır.Çok oynamadık sanırım ama ona da bakmak lazım2 sezonda 6 maç cuma 6 sını aldık.
pazar günü ise 15 de 8 aldık 7 maç karavana.
Yani buna çok anlam veremiyorum.Pazartesi oynadıklarımızda da sıkıntı vardır.Çok oynamadık sanırım ama ona da bakmak lazım