- 20 Haziran 2011
- 60.907
- 69.315
- 4.758
UzaYarın gazeteler "Göztepe, Sivas'ta Dondu" başlığını atacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UzaYarın gazeteler "Göztepe, Sivas'ta Dondu" başlığını atacaktır.
Ha biz kafayı yedik yani öyle mi?Manyaklaştınız herhalde hepiniz! Tipik Sivas deplasmanında puan kaybeden takım için atılan manşeti yazdım. Hakikaten kafayı yemişsiniz hepiniz.
Üyelerinin kafayı sıyırmasıyla ünlü olan 1 platformda bulunduğunu hatırlatmak isterimManyaklaştınız herhalde hepiniz! Tipik Sivas deplasmanında puan kaybeden takım için atılan manşeti yazdım. Hakikaten kafayı yemişsiniz hepiniz.
Gsc yi bu yuzden seviyoruz emegi gecen basta Kemalettin admir olmak uzere Oscar gorevlisi ve Gsc cellatı kutlarimÜyelerinin kafayı sıyırmasıyla ünlü olan 1 platformda bulunduğunu hatırlatmak isterim
Bize bu güzeli ortamı hazırladıkları için ben de teşekkürlerimi sunarım, okuyucu modunda olan ve kafayı sıyırmış hisseden dostlarımızın derhal üye olup aramıza katılmasını temenni ederim daha çok manyağa ihtiyacımız varGsc yi bu yuzden seviyoruz emegi gecen basta Kemalettin admir olmak uzere Oscar gorevlisi ve Gsc cellatı kutlarim
Bize bu güzeli ortamı hazırladıkları için ben de teşekkürlerimi sunarım, okuyucu modunda olan ve kafayı sıyırmış hisseden dostlarımızın derhal üye olup aramıza katılmasını temenni ederim daha çok manyağa ihtiyacımız var
Het zaman övündüğüm 1 özellik olmuşturGscden once de manyak miydin
Zor olmamıştır, malum Sivas soğuk kar, buz falan.Aa Göztepeye kaymışlar.![]()
Gsc manyak listte ust siralarda oldugunu hatirlatmak isterim.Gscden once de manyak miydin
İzmirliler soğuğa alışkın olur aslında soğuktan neden etkilendiler ki ? Bir teorin var mı bu konuda hava uzmanı olarak ?Yarın gazeteler "Göztepe, Sivas'ta Dondu" başlığını atacaktır.
gsc ruh hastasi top 3 listte en ust sirayi kapmak uzere oldugunu bildirmek isterim SEKOCUMGsc yi bu yuzden seviyoruz emegi gecen basta Kemalettin admir olmak uzere Oscar gorevlisi ve Gsc cellatı kutlarim
tam 70de adam aldi, ulan aykut hoca ulan aykut hocaaykutun gol yemeden önce oyuncu degistirdigi pek görülen bir sey degil. hic bozmuyor adam.
sakatlik veya 2.sariyi görüp atilmasin düsüncesi haricinde 70den önce adam almaz, yeter ki 1 puani getiren skorda olsun mac.
Gsc manyak listte ust siralarda oldugunu hatirlatmak isterim.