Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kestirmek zor ama ben fener en kötü berabere kalır diyorum. Konya yenilmez gibi duruyor. Başakşehir maçına birşey diyemiyorum Erol var başlarında
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
malatya gol atma ozurlu hele deplasmandabasaksehirin takılmasını umid ederim.
liderlik bize yakısıyor
yillik yikaniyor herhalde. sarp beyde yanindaysa voltrani olustururlarSerkan'ın gittiği müsabakadan da bu beklenirdi
Berabere bitecek gibi bence. Kısır maç olacak gibi. Zaten saha da kötüGöztepe maçı için en iyi sonuç hangisi olur?
Berabere bitecek gibi bence. Kısır maç olacak gibi. Zaten saha da kötü

rizeyi ve konyayi nezaman gorsem fenere yeniliyorlarKestirmek zor ama ben fener en kötü berabere kalır diyorum. Konya yenilmez gibi duruyor. Başakşehir maçına birşey diyemiyorum Erol var başlarında
federasyon ya ceza verecek ya da paralarini kesip kendi yapacak. bukadar zor mu bu is yavIzmir gibi gunesin muthis bir iklimin oldugu yerde cimler nasil boyle leş oluyor sasiriyorum
Kasırga gelmiyor zaten . Bu beklenen hava durumu yani fırtına. Kasırga kuzeye doğru yön aldıkasırga gelmeden maç tatil edilmeli..
Konya çok değil ama Rize felaket. Konya'nın çelme attığı epey maç var fenererizeyi ve konyayi nezaman gorsem fenere yeniliyorlar
federasyon ya ceza verecek ya da paralarini kesip kendi yapacak. bukadar zor mu bu is yav