Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakı ıslıklamışlar oyundan çıkarken

qral buraq yılmasa klübümüzün kapısı her zaman açıktır

Uiiiiyyy

Dop7YPMXkAATMTt

Latovlevici kullanıyor tüm serbest vuruşları. Sürekli sorumluluk alıyor, sürekli hücuma katılıyor. Bizde de her maç ıslıklanıyordu adamın futbolu daha da geriye gitmişti. Yoksa Karabük'te oynarken ligin en iyi beklerinden biri demiyor muyduk? hatta bize karşı süper oynamıştı. Şu ıslık işinden bu yüzden nefret ediyorum.

Latovlevici kullanıyor tüm serbest vuruşları. Sürekli sorumluluk alıyor, sürekli hücuma katılıyor. Bizde de her maç ıslıklanıyordu adamın futbolu daha da geriye gitmişti. Yoksa Karabük'te oynarken ligin en iyi beklerinden biri demiyor muyduk? hatta bize karşı süper oynamıştı. Şu ıslık işinden bu yüzden nefret ediyorum.

Tarık Camdal dışında hiçbir futbolcuyu isliklama niyetim yok ne yaparsa yapsınlar.
Ama şu Trabzon'a yenilmek ayıp yani.

Küçük takım büyük takım çok farkediyor.
Sinan Gümüş'ü koy Bursa'ya her maç şov yapsın mesela.

latovlevici bursa topçusu,ömer bayram da bursa topçusu.vasatlar için aglayacak değiliz

Burak devre arası Başak'a kaçar gibi

Lato bize gelmeden once sakatti zaten.Maske takiyordu.Gecen maskeyle oynarken nefes alamiyordum demisti.Isligi da yiyince dusmus olabilir.Omer'de de benzer durumu goruyorum.Daha top gelmeden homurdanmalar basliyor.

Burak Yılmaz'daki cesarete bak yahu. Bütün tribüne defalarca s.ktir çekti adam.
Trabzon halkı çeker vurur topuklarından bu andavalın, haberi yok.

hamsiler yine mi kazanamamis, artik haber bile olmuyor bu mallar bir bizi yeniyor zaten. @Uğur İz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt