- 30 Ağustos 2009
- 30.209
- 20.156
- 2.593
Hakem Ömer'i 2. sarıdan attı ama faulu verip ilk pozisyona sarı vermesi gerekmiyor muydu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilginç posisyon açıkçası. Avantaj posisyonuda sarı aslında sonra yaptığı faulde sarılık hareket de... Yinede ilk defa böyle posisyonuna denk geliyorum açıkçasıHakem Ömer'i 2. sarıdan attı ama faulu verip ilk pozisyona sarı vermesi gerekmiyor muydu?
Ilginç posisyon açıkçası. Avantaj posisyonuda sarı aslında sonra yaptığı faulde sarılık hareket de... Yinede ilk defa böyle posisyonuna denk geliyorum açıkçası
İlk defa böyle bir şey gördüm futbol kurallarına göre karar doğru mu?
Kurallara uygun mu ama?Cok dogru bir karar vermis hakem.
Talimatname ne diyor bilmiyorum ama 13 yildir mac seyrediyorum, ilk kez böyle bir pozisyon gördüm.Kurallara uygun mu ama?
Bize verilse çılgına dönerdik
@Uğur İz Hazirlan reis, lig sekizincisi Malatya bugün Trabzon'u yendiginde bizi geciyor puan olarak.
Türkiye Kupasi maclarini hesaba katmazsak Erol Bulut'un daha ligde 3 mac üst üste kazandigi görülmedi. Gecen sezon 34.hafta ve bu sene 1. ve 2.haftada kazanmis ama arada 3 ay var o bir maci saymiyorum. Hamsiler GS'nin isine gelen bir sey yapmaz ama beraberlik almalari iyi olur elbette.Zuper Lig'in kalitenin adresi oldugunu gosteren bir veri lakin berabere bitecegini dusunuyorum.
️