Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yorumcu ne beyinsiz . Salak herif bilmeden konusuyor, bayrak kaldirmamasi lazimmis da bilmem ne

Hiyar herif ya

Kasimpasa da tam amatorce yonetiliyor , mahmud a penalti attiriyorlar

Penalti yetenek isidir , atabilecek adama attiracaklarina istatistik kasana attiriyorlar

mensahi sene sonu davet etmemiz sart. Ndiayeyi tesekkür edip yollanmali

Bok var attiniz
Balkes alt 2
Kayseri alt 2
Basak alt 2
Dakika sayiyordum yahu ayiptir
Kayseri 15 ganyandi

Joder!!

Paşanın balonu patladı.Fener 17. Sıraya demir attı bu çok iyi oldu.En azından 2. İle 1 puan var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen fenerin maçında şu kasımpaşaya ligin en tempolu takımı diyorlardı. Bizden iyilermiş falan :LOL::LOL::LOL::LOL:

Bazı arkadaşlar iplenmediğini anlamalılar beni alıntılayarak sana cevap vermemi bekleme. :ROFLMAO:

feneri 17. Sırada görmek ne kadar keyif verici. GS'ın bizi üzdüğü şu günlerde yine "en büyük eğlence Fenerbahçe".

Ankaragücü maçını actim yemin ederim size 10. Dakika dedim bu başakşehir yener ankaragücünü adamlar sanki maça çıkmak istemediler bırak oynamak ne harflerine birşey daha soyleyim bence başakşehir şampiyon zor olur.

Kayseri maçında 3 tane penaltı var hiç birine penaltı diyemem hele paşanınkkilere hiç demem bunlar nasıl hakem utanmıyorlar VAR diye sistem var yokken daha iyiydi böyle bir lig görmedim ben Allah cezanızı versin.

Ankaragücü maçını actim yemin ederim size 10. Dakika dedim bu başakşehir yener ankaragücünü adamlar sanki maça çıkmak istemediler bırak oynamak ne harflerine birşey daha soyleyim bence başakşehir şampiyon zor olur.
Olamaz zaten biz istemedikçe. Bakma şuan bazı başakşehir sempatizanları ve medya tarafından pohpohlanıyor. Bunlar hep böyleydi 2. yarı düşüşe geçtiler. Rakip takımlar çözüyor bunları. Önemli olan bizim ne yapacağımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt