Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız böyle lig mi olur ya :D

Ç.Rize 22 Maç 25
Göztepe 21 Maç 25
Alanya 21 Maç 25
Kayseri 21 Maç 25
Bursa 22 Maç 24
Fener 22 Maç 24

Kayseri-Göztepe
Trabzon-Alanya

var.

bu sene düşme hattı efsane. En son 2006-07 sezonunda böyle heyecanlıydı. O dönemi hatırlarsın son hafta 6-7 takımın birden düşme riski vardı. Antalya 11.sırada girip düşmüştü ligden.

Erzurnanin kazanmasi bursayi tehlikeye atiyor bursa deplasmanimiz var kotu olur bizim adimiza

Mevcut form durumları ile Bursa, Akhisar gider 3. takım sürpriz. Üst sıralarda olan takımlardan biri de gidebilir.

Hala arkasindayim sivasin attigi gol buz gibi ofsayt
tutturmuşlar bi makine yalanını milleti kekliyorlar. topun ayaktan çıkış anı ve vücutların belirlenen noktalarına vardaki hakem karar veriyor. bilgisayarın yaptığı tek şey belirtilen duruma göre cetvel gibi çizgiyi çekmek

Böyle paralar dönerken fenerin düşeceğini düşünmeniz :) gerekirse son hafta ortasaha da olan pozisyona penaltı çalarlar yine düşürmezler feneri. Ama bir takım fenerin diyeti olarak gidecek ve benim favorim bursa plase ise antalya

Berabere bitsin o maç erzurum bugün kazanırsa. Erzurum deplasmanı her türlü işkence olacak zaten bize knk..

Iste her turlu iskence olacak bence de, ondan kazansinlar Fener zora girsin diye dusunuyorum ben. Ankaragucu transferlerle taraftarla mucadelesini surdurur, Erzurum da taraftariyla ic saha avantajiyla mucadelesini surdurur. Kume dusme hattinin karisik olmasi demek Fener'in sikintisi demek

tutturmuşlar bi makine yalanını milleti kekliyorlar. topun ayaktan çıkış anı ve vücutların belirlenen noktalarına vardaki hakem karar veriyor. bilgisayarın yaptığı tek şey belirtilen duruma göre cetvel gibi çizgiyi çekmek
Su iki görüntü aynimi?

Ekli dosyalar

• B5764528-9102-4CEF-BD4E-BB9EA14AC3AD.webp
    B5764528-9102-4CEF-BD4E-BB9EA14AC3AD.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 117
  • 90636F4A-938B-46FF-9973-E08D01F26203.webp
    90636F4A-938B-46FF-9973-E08D01F26203.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 122
Tapeler ortada forumdash
Aman dikkat et. Bu şimdi şerefli ikincilik ile başlaya bilir.
İftiracı hayal dünyasında yaşayan spor ahlakı nedir bilmeyen kulüp kültürüne sahip olan bir temsilcisinden ne bekliyorsunuz ki?

Kulüp yetkileri şike yapmış insan biraz delikanlı olup arkasında durur özür dileyerek.

Hak edilmiş ha....

Iste her turlu iskence olacak bence de, ondan kazansinlar Fener zora girsin diye dusunuyorum ben. Ankaragucu transferlerle taraftarla mucadelesini surdurur, Erzurum da taraftariyla ic saha avantajiyla mucadelesini surdurur. Kume dusme hattinin karisik olmasi demek Fener'in sikintisi demek

Fener içerde 3 maç alsa puanı 33 oluyor zaten.Beraberliklerle 40 puanı görür ligde kalır.Gerçekçi olalım.

Ben de fenere sıkıntı olması için beraberlik dedim ama dediğin gibi Agücü bi şekilde götürür erzurum kazansın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt