Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa, Göztepe ve Kasımpaşa baya baya tehdit altındalar.

Erzurum'un şanssızlıkları olmasa daha da büyük tehdit altında olurlardı.

Erzurum bu hafta kazanırsa bize karşı yine ayvayı yediler.

Bursa da Göztepe de düşmesin yav fener ya da paşa düşse keşke. Akhisar ve Erzurum'a kesin gözüyle bakıyorum..

Akhisar erzurum bursaspor kumeye duser, bursa ve Goztepe kendine gelirse fenerbahce kume duser. Diger takimlarin dusecegini dusunmuyorum. Sayet bursaspor kendine gelirse 38 puan bile kurtarmaz ve ozaman ibne fener kume duser :)

Haftaya ozaman basaksehire satin maci, sizi ibnoslar :)

12.Kasımpaşa 29
13.Rizespor 28
14.Fenerbahçe 25
15.Göztepe 25
16.Bursaspor 24

Rize yarın olur da yenerse veya en kötü 1 puan çıkarırsa Fener ciddi ciddi düşme potasında olacak. Diğer takımlarla arası kopacak. Göztepe'nin ben bir şekilde kalacağını düşünüyorum. Tek sıkıntı Bursa. Cidden hiç umut vermiyorlar. İkili averajda da Fener'den kötüler.

Onlar biraz toparlansa Fener düşer diyebilirdik.

akhisar düştü.bu durumda fb nin orani 40%

Fb ile aralarında sadece 7 fark var ve ikili ellerinde bence belli olmaz :asd::asd:

Akhisarın son 4 maçı

Malatya
Fb
Kayseri
Konya

Ne yapıp edip işi son haftalara taşınırlarsa seri yapma şansları var iddaasız takımlarla oynuyacaklar.

Fb ile aralarında sadece 7 fark var ve ikili ellerinde bence belli olmaz :asd::asd:

Akhisarın son 4 maçı

Malatya
Fb
Kayseri
Konya

Ne yapıp edip işi son haftalara taşınırlarsa seri yapma şansları var iddaasız takımlarla oynuyacaklar.
tek dileğim su fb düşmese bile sezon sonuna kadar oralarda sürünmeleri...ha eger olurda duserseler harbi enfes olur

Akhisarın son 4 maçı

Malatya
Fb
Kayseri
Konya

Olmaz ama Akhisar'ın Konya'yı yenmesi sonucu Fener küme düşse fenerlilerin Aykut'a sövmesini izlemek hoş olurdu.

fener düşmeyecekse kasımpaşa düşsün. Seyircisiz İstanbul takımı istemiyoruz. Bursa-Göztepe-Erzurum seyircili takımlar. Düşmemeli marka değeri için.

erzurum ve bursa da dustu
fbnin oranı yuzde 0
İlgili resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt