Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Evet en yuksek puanla dusme rekoru 39 pts. ile Yilmaz Vural Antalyaspor degil mi?
Bence bu rekoru tazelemenin zamani gelmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet en yuksek puanla dusme rekoru 39 pts. ile Yilmaz Vural Antalyaspor degil mi?
40 ile Bursa düşmüştü.
Bu sene de 40 puanla dusecek birileri sanki
Fener'i küme düşürmek için Erzurum gitsin. Puan baremi yükselmeli. Geçen hafta o zeminde bize oynatıp Egemen ile Rashad'ı da sakatlığa kurban verdiler. Bizle uğraşanın çocuğu olmaz.
Küme düşme baremi muhtemelen 39-40 olacak bu sene 16. takım için.
Kasımpaşa (30)
Erzurum
Fener
Antalya (D)
Malatya (D)
Bunlardan 10 alsa yeter.
Göztepe (28)
Kasımpaşa
Akhisar
Erzurum
Antalya
Sivas
içeride 5 maçta 13 alabilir rahat.
41 olur yırtar.
Bursa (28)
Erzurum (D)
Antalya (D)
Göztepe
Malatya (D)
Kasımpaşa
bu 5 maçtan 13 alsa yeter.
Goztepe 26 puanda su anda.Fener de dusmez.Icerde Sivas,Akhisar ve Antalya'yi yenince 37 yapiyor zaten.20 senedir icerde yenilmedikleri bizle Trabzon'a yenilecek halleri yok herhalde.Bu 2 mactan da en az 2 puan aldilar mi 39 ediyor.Deplasmanda dusmus Erzurum'dan 1 puan aldilar mi 40 ediyor iste.Daha iyimser davrandim bence 44-45 puan alacaklar.
Ayrica demin de yerel secim tahmini yaptigini gordum.Klavyeyi yavasca birakmani oneriyorum.
Deniz dk 3 de kart gördü ve cezalı duruma düştü Akbil maçında bir kere şaşırttın ulan beni yetti artık
Başak kayseriyide rahat geçer, herkes önünü açıyor bunların pusn kaybetmesi mucize artık.Deniz dk 3 de kart gördü ve cezalı duruma düştü Akbil maçında bir kere şaşırttın ulan beni yetti artık