Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet en yuksek puanla dusme rekoru 39 pts. ile Yilmaz Vural Antalyaspor degil mi?

Bence bu rekoru tazelemenin zamani gelmis

Fenerbahçe'yi küme düşürmek için

Sivasspor 1
Ankaragücü (D) 0
Galatasaray 1
Alanyaspor (D) 0/1
Trabzonspor 1
Kasımpaşa (D) 0
Akhisar 3
Erzurum(D) 3
Antalya 1 (Trabzon ve Denizli gibi facia, GİRİP GİRİP ATAMAYACAKLAR)

Bugun Goztepe yensin. Kasimpasa 1 2 mac galip gelsin. Dusme siniri rahat 36 37 olur. Bir de Bursa var.
Konya da bugun puan alip 2.ligi garantileyelim

Bu sene de 40 puanla dusecek birileri sanki

25. hafta itibari ile

Malatya 34
Alanya 34
Sivasspor 34
Ankaragücü 31
Fenerbahçe 28
Bursa 28
Erzurum 22
Akhisar 21

Maçlarını oynamayan Göztepe 26, Antalya 32, Kayseri 32, Kasımpaşa 30 puanda.

Yani şu yukarıda ki

Malatya
Alanya
Sivas
Kayseri
Antalya

kalan 9 maçta 10-11 puan bile alsa zaten 45-43 bandına geliyor.

Öyle olursa Fenerbahçe bunları yakalamak için 27 puanın 15-17'sini alması lazım ki deplasmanda rezaletler. Ve o maçları da bu takımlar ile oynacaklar.

Kasımpaşa bir tek korkutuyor.

Fener'i küme düşürmek için Erzurum gitsin. Puan baremi yükselmeli. Geçen hafta o zeminde bize oynatıp Egemen ile Rashad'ı da sakatlığa kurban verdiler. Bizle uğraşanın çocuğu olmaz.

Küme düşme baremi muhtemelen 39-40 olacak bu sene 16. takım için.

Kasımpaşa (30)

Erzurum
Fener
Antalya (D)
Malatya (D)

Bunlardan 10 alsa yeter.

Göztepe (28)

Kasımpaşa
Akhisar
Erzurum
Antalya
Sivas

içeride 5 maçta 13 alabilir rahat.

41 olur yırtar.

Bursa (28)

Erzurum (D)
Antalya (D)
Göztepe
Malatya (D)
Kasımpaşa

bu 5 maçtan 13 alsa yeter.

Goztepe 26 puanda su anda.Fener de dusmez.Icerde Sivas,Akhisar ve Antalya'yi yenince 37 yapiyor zaten.20 senedir icerde yenilmedikleri bizle Trabzon'a yenilecek halleri yok herhalde.Bu 2 mactan da en az 2 puan aldilar mi 39 ediyor.Deplasmanda dusmus Erzurum'dan 1 puan aldilar mi 40 ediyor iste.Daha iyimser davrandim bence 44-45 puan alacaklar.

Ayrica demin de yerel secim tahmini yaptigini gordum.Klavyeyi yavasca birakmani oneriyorum.

Goztepe 26 puanda su anda.Fener de dusmez.Icerde Sivas,Akhisar ve Antalya'yi yenince 37 yapiyor zaten.20 senedir icerde yenilmedikleri bizle Trabzon'a yenilecek halleri yok herhalde.Bu 2 mactan da en az 2 puan aldilar mi 39 ediyor.Deplasmanda dusmus Erzurum'dan 1 puan aldilar mi 40 ediyor iste.Daha iyimser davrandim bence 44-45 puan alacaklar.

Ayrica demin de yerel secim tahmini yaptigini gordum.Klavyeyi yavasca birakmani oneriyorum.

Başakşehir ve Zarper'in sualleri dengemi bozdu. :/

Yalnız Göztepe toparladı bence ve iç saha maçları kolay.

Denizli gidip en iyi forveti Perica'yı kesmiş

Erzurum kalan 9 haftada 6 galibiyet çıkarır mı? Çok ama çok zor. Evinde daha TS,Fb ile oynayacak.

Akhisar'da düştü, Erzurum'da. Bu sene baraj yüksek.

Sergen Yalçın; 13 maç-22 puan.

Sezon geneline vurursak 57 puan yapar. Avrupa Ligi puanı.

Çok iyi iş.

Deniz dk 3 de kart gördü ve cezalı duruma düştü Akbil maçında bir kere şaşırttın ulan beni yetti artık

Deniz turunc 3. Dk da sari yiyip basaka karsi cezali :)

Gztepe - Kpasa macini insallah gztepe alir. Kotunun iyisi kpasa alip, fb-bursa-Goztepeyi yanliz birakmasi olur. Beraberlik berbat olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt