Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark açılırsa net yeniliriz.O maçı aldıracak tek faktör şampiyonluk motivasyonu.Onun için de farkın erimesi lazım.
ilk yari sacma sapan goller yiyoruz.
alanya nacinda dalma oylesine tooa vuruyor gol oluyor.
erzurum macinda marcao anlansiz topa sicriyor gol oluyor. 2 yari top oynamaya calisiyoruz. ligdeki takimlarin hicbiri guclu degil zaaflari cok. biz degerlendiremiyoruz. biz zaafimizi cok gosteriyoruz

Kasımpaşa kümeye gidecekti zaten o zaman da.

İki haftadır az da olsa toplamaları güzel. Daha Beşiktaş ve Fener ile de maçları var.

Valla fenerin hesabini soyledim bugun.Icerdeki 5 mactan cok rahat en az 11 puani alacaklar.39 ediyor.Fener dusmez.Rize de bu ivmeyle dusmez.Pasa,Ankara,Bursa,Goztepe'den biri gumleyecek.En geride olmasina ragmen en kolay fikstur Goztepe'de.Pasa ve Bursa'dan biri gidecek bence.

nefret ediyorum senden göztepe

fbyi kurtardırnız

her sene domalmanız yetmediği gibi kümeden de kurtardınız
Olm bu ne yav 10 kere yazdim herhalde ,Goztepe son 2 senede Fenerle oynadigi 4 macta 1 g 1 b 2 m aldi,Galatasaraya 4 macta da yenildi bakmadim ama son 2 senede puan alamadigi tek takim olabilir.

Olm bu ne yav 10 kere yazdim herhalde ,Goztepe son 2 senede Fenerle oynadigi 4 macta 1 g 1 b 2 m aldi,Galatasaraya 4 macta da yenildi bakmadim ama son 2 senede puan alamadigi tek takim olabilir.

Harbiden ha 2 sezondur tum maclarimizi kazandigimiz 4 takim var.Osmanli Karabuk Kayseri ve Goztepe.Osmanli ve Karabuk'u 2 kere yendik dustuler,Kayseri'yi 3 kere yendik.1 macimiz daha var bu sezon onlarla.

En cok sizi 4 kere yendik.Ha 4 macta da yenilebilirdik.Ondan dolayi boyle bir algi olusmus olabilir.Bayagi zor gecti maclar.Sizin bir zararinizi gormedim bize karsi ama Basak'tan puan alin lan artik.En azindan arenaya sampiyon gelmesin zirtolar

Harbiden ha 2 sezondur tum maclarimizi kazandigimiz 4 takim var.Osmanli Karabuk Kayseri ve Goztepe.Osmanli ve Karabuk'u 2 kere yendik dustuler,Kayseri'yi 3 kere yendik.1 macimiz daha var bu sezon onlarla.

En cok sizi 4 kere yendik.Ha 4 macta da yenilebilirdik.Ondan dolayi boyle bir algi olusmus olabilir.Bayagi zor gecti maclar.Sizin bir zararinizi gormedim bize karsi ama Basak'tan puan alin lan artik.En azindan arenaya sampiyon gelmesin zirtolar
1 tebrigi cok gorme Goztepeme

Basakcitye becerilmeyen ekip varmi?

Ewt var.SIVAS

DwPj1a-XcAA-NuK

Ayrica konuyu degistirme.2 sezondur Basak'tan puan alamayan bir Akhisar bir de Antalya var sizin disinizda.Kandiramazsin beni.Basak'in en rahat gectigi rakip sizsiniz.Hep 2 fark atmislar size

Başak maçı öncesi Konya'da Uğur Demirok ,Abdou Razack Traore,Mustapha Yatabare,Marko Jevtovic,Adis Jahovic,Ali Turan,Volkan Fındıklı,Petar Filipovic sınırda.Ali Turan malı dışında hepsi görür gibi (Sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmayacak Yatabare ve Jahovic de dahil).

Ulan bir de bu yavşak başak,Rize'nin fikstürünü takip ediyor.Rize Başak'ın rakipleri tarumar edip öyle yolluyor başak'a.

Başak maçı öncesi Konya'da Uğur Demirok ,Abdou Razack Traore,Mustapha Yatabare,Marko Jevtovic,Adis Jahovic,Ali Turan,Volkan Fındıklı,Petar Filipovic sınırda.Ali Turan malı dışında hepsi görür gibi (Sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmayacak Yatabare ve Jahovic de dahil).

Ulan bir de bu yavşak başak,Rize'nin fikstürünü takip ediyor.Rize Başak'ın rakipleri tarumar edip öyle yolluyor başak'a.

Konya komple sınırdaymış yahu bu ne

Kısır geçer 0-0 veya 1-0

D1xSnItX4AAT-Ci.jpg

D1xSS39X4AAtIx7.jpg

rize saplamis.adamlar ikinci yari sanirim.bizden fazla puan topladi veya ayni?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt