Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre kadar yavsak degil
Donus yollari kapali degil bence
Unutulacak affedilecek seyler bunlar
Terimden sonra okan gelir umarm
Kolay değil açıkçası, bizden önce Beşiktaş'a gitme ihtimali de var tabii ben Avrupa'ya gitmesini bekliyorum gelişimi devam ederse.

D1yVygJWwAA2erV.jpg

Skorlardan öte nasıl oyun oynatıyor ve nasıl hazırlanıyor, oyuncu geliştiriyor mu? Bunlar daha önemli.

Ben pek izlemedim takımını.

Nedir Alametifarikası Okan'ın takımlarının?

Ne Hasan Şaş ne de Ümit Davala'da Galatasaray hocası olacak bir ışık görmüyorum inşallah Fatih terim bırakınca Okan buruk olur.

Okan Buruk'u isteyenler zamanında Tudor için ölenler değil mi yav. :asd:

Hamzator leş gibi oynatıyor Şifo takımı dirençliydi puanımız gittikten sonra oldu bu değişiklik

Hamza gibi cins birini getirerek düşmeyi haketmişti Erzurna

artik yenilenmemiz lazim senol ersun mustafa denizli gibilerdrn kurtulmamiz lazim

care okan buruk yada alman hoca

Akhisar bizden puan aldı sonra hoca değişti cihat geldi. Cihat olsa Akhisar'ın başında kesin puan alırdık.

Bizle berabere kaldı Şifo Mehmet gitti yerine Hamza geldi. Hamza hocanın takımları dirençsizdir genelde kesin yenerdik o önce gelse.

Hakikaten bu sezon şansımız da tutmuyor ki.

Akhisar bizden puan aldı sonra hoca değişti cihat geldi. Cihat olsa Akhisar'ın başında kesin puan alırdık.

Bizle berabere kaldı Şifo Mehmet gitti yerine Hamza geldi. Hamza hocanın takımları dirençsizdir genelde kesin yenerdik o önce gelse.

Hakikaten bu sezon şansımız da tutmuyor ki.

Erzurna maçımızda forvetleri Rashad oldu her hafta Obset oynardı mal mal dolanırdı sahada gitti kırmızı yedi cezalı oldu, Rashad bizim maç hariç kadroya bile giremedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt