Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursaspor'a Mesut Bakkal'ın gelmesi Bursa'nın ne kadar dara düştüğünün ve vizyonsuz kaldığının göstergesi..

Siyaset gücü devreye girmezse bence net düşecekler.

pardon da nesi varmış mesut bakkalın

geçen sene başağı tarumar eden, vodafonede bjknin kıçından ter akıtan futbolu sen mi oynatmıştın

son 11 maçta 2 mağlubiyet biri bjk biri bizim maç ve o maçlarda oynadığı topu da biliyoruz

Bursa iyi oynuyor ama golü bulamazsa enerjisi de düşecek. Çok ciddi efor sarf ettiler. Trabzon bir anda golü bulursa maç 3'e gider.

Bursaspor'da mücadele var, inanç var, hırs var ama inanılmaz bir yetenek yoksunu takım. Adamlara hakikaten acıyorum. Bu kadar mücadele ediyorlar ama yetenek olmayınca tıkanıyorlar.

Yaz transfer dönemi eğer Grosicki alınsaydı şu an çok daha farklı yerlerde olacaklardı. O işin yatması çok etkiledi.

Bir yandan bursa düşsün istiyorum.
Bir yandan da hamsiler kaybetsin istiyorum.

Tercih yapacak olursam hamsilerin galibiyetini isterim.
Hem bursa düşer hem form tutarlar.

By sakho bütün pozisyonlari öldürdü. Bursa'nın neden gol atamadigi belli.

Bursaspor'da mücadele var, inanç var, hırs var ama inanılmaz bir yetenek yoksunu takım. Adamlara hakikaten acıyorum. Bu kadar mücadele ediyorlar ama yetenek olmayınca tıkanıyorlar.

Yaz transfer dönemi eğer Grosicki alınsaydı şu an çok daha farklı yerlerde olacaklardı. O işin yatması çok etkiledi.

işte bahsettiğim buydu.. Bursalı yeteneksizler saçma sapan goller kaçırdı ama Abdülkadir efsane bir gol attı.

Güzel bir gol attı Trabzon . Bu dakikadan sonra çok ateşli bir maç izleyeceğiz ki bu dakikaya kadar da oldukça keyifli bir maçtı .

Bir yandan bursa düşsün istiyorum.
Bir yandan da hamsiler kaybetsin istiyorum.

Tercih yapacak olursam hamsilerin galibiyetini isterim.
Hem bursa düşer hem form tutarlar.

Ts form tutsa ne olacak akbil'le maçları yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt