Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Siyaset gücü devreye girmezse bence net düşecekler.
Bursa'nin mevcut iktidarin elinde kalan en buyuk kent oldugunu not duselim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Alinur diye bi adami baskan sectilerBursa'nin mevcut iktidarin elinde kalan en buyuk kent oldugunu not duselim
Evet Alinur diye bi adami baskan sectiler![]()
müridlerin götürdügü maklubeyi mideye indirmistir, evet..O da kandirilanlardanmis galiba
Bursaspor'a Mesut Bakkal'ın gelmesi Bursa'nın ne kadar dara düştüğünün ve vizyonsuz kaldığının göstergesi..
Bursaspor'da mücadele var, inanç var, hırs var ama inanılmaz bir yetenek yoksunu takım. Adamlara hakikaten acıyorum. Bu kadar mücadele ediyorlar ama yetenek olmayınca tıkanıyorlar.
Yaz transfer dönemi eğer Grosicki alınsaydı şu an çok daha farklı yerlerde olacaklardı. O işin yatması çok etkiledi.
Bir yandan bursa düşsün istiyorum.
Bir yandan da hamsiler kaybetsin istiyorum.
Tercih yapacak olursam hamsilerin galibiyetini isterim.
Hem bursa düşer hem form tutarlar.