- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle. Ama ben rahatsiz oldum zaten yani dokunmus ama dusecek kadar bisey yok zaten furkan dusmek istemis cok belli... Midem bulaniyo artik.bana bisey yok gibi geldi ama olsun önemli degil bursa atsin haksiz da olsa
bana bisey yok gibi geldi ama olsun önemli degil bursa atsin haksiz da olsa
valla renkdaş bursanin yenmesi fenerin isine yaramaz bu nedenden dolayi rahatsiz falan olmadım umarim hakem hatalari ile düşerlerKesinlikle. Ama ben rahatsiz oldum zaten yani dokunmus ama dusecek kadar bisey yok zaten furkan dusmek istemis cok belli... Midem bulaniyo artik.
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabi oyle renkdasda iste futbol icin genel demek istedim. Eski den ceza sahasinda adam ölmeden verilmezdi. Penalti yavvalla renkdaş bursanin yenmesi fenerin isine yaramaz bu nedenden dolayi rahatsiz falan olmadım umarim hakem hatalari ile düşerler
haklisin ama atmosfere ve macina göre değişiyordu islerTabi oyle renkdasda iste futbol icin genel demek istedim. Eski den ceza sahasinda adam ölmeden verilmezdi. Penalti yav
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Var yok gibi arasinda. Kasimpasa mallasirsa anca gibi ya da tunay orta yapip sakho bosta kalirsa ancaBursanin alma sansi var mi
yok gibi ama alirsa süper olurBursanin alma sansi var mi