Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aramızda
bursa düşmanlarını görüyorum

Bu hafta küme düşme yarışı şekil alacak.

Göztepe-Erzurum ve Akhisar-Antalya maçları çok kritik. Göztepe-Erzurum maçında kim kaybederse düşer,net. Buradan toparlayamaz ikisi de.

Akhisar ise bu hafta son bir şans için çıkıyor. 3 haftadır aynısını diyorum farkındayım ama üstündeki takımlar kazanamadığı hala şansı var. Bu hafta bence gerçekten son şansı. Antalya'da baya eksik. Evinde kazanması lazım artık. Kazanırsa haftaya Bursa deplasmanında bir nevi finale çıkacak.

Kasımpaşa 1–1 Bursaspor (Maç Sonucu)

Bursaspor, Süper Lig'de son 15 maçın 14'ünü kazanamadı.

Kasımpaşa 1–1 Bursaspor (Maç Sonucu)

Bursaspor, Süper Lig'de son 15 maçın 14'ünü kazanamadı.

kazandığı maçta son saniyede Aytaç'ın saçma sapan yerlere çarpıp giren golü. Takımın ismi Bursaspor olmasa çoktan düşmüştü bu takım. Akhisar ve Erzurum çok daha güzel top oynuyor.

AKP'nin elindeki tek büyük belediye olduğu için ben düşeceklerini sanmıyorum. Bir şekilde kurtaracaklar.

Bu hafta küme düşme yarışı şekil alacak.

Göztepe-Erzurum ve Akhisar-Antalya maçları çok kritik. Göztepe-Erzurum maçında kim kaybederse düşer,net. Buradan toparlayamaz ikisi de.

Akhisar ise bu hafta son bir şans için çıkıyor. 3 haftadır aynısını diyorum farkındayım ama üstündeki takımlar kazanamadığı hala şansı var. Bu hafta bence gerçekten son şansı. Antalya'da baya eksik. Evinde kazanması lazım artık. Kazanırsa haftaya Bursa deplasmanında bir nevi finale çıkacak.

Hamza hocamın takimi düşmesin de kim düşerse düşsün.

Akhisar'ın evinde Antalya'yı yendiğini farz ediyorum.

Göztepe yenerse:

dc4de2bc423.png

berabere biterse:

46642def98a.png

Erzurum yenerse:

5af074c2b5b.png

Göztepe öbür hafta Cuma günü Başak'la oynuyor.Pazar günü Bursa evinde Akhisar'ı ağırlıyor.

Göztepe yarın kazanamayıp Başak karşısına küme hattının gerisinde çıkarsa 1 puan bile yetmez onlara çünkü ertesi gün Bursa Akhisar'ı yenerse Bursa 32,Göztepe de en iyi ihtimal 29 olur ve Göztepe Bursa'ya gidecek daha.

Başak ise 3 puana oynayan dengesiz bir takımı kontralarla yamultur gibime geliyor.Göztepe Erzurum'u yenip Başak karşısına küme hattının üstünde çıksın istiyorum.

Akhisar'ın evinde Antalya'yı yendiğini farz ediyorum.

Göztepe yenerse:

dc4de2bc423.png

berabere biterse:

46642def98a.png

Erzurum yenerse:

5af074c2b5b.png

Göztepe öbür hafta Cuma günü Başak'la oynuyor.Pazar günü Bursa evinde Akhisar'ı ağırlıyor.

Göztepe yarın kazanamayıp Başak karşısına küme hattının gerisinde çıkarsa 1 puan bile yetmez onlara çünkü ertesi gün Bursa Akhisar'ı yenerse Bursa 32,Göztepe de en iyi ihtimal 29 olur ve Göztepe Bursa'ya gidecek daha.

Başak ise 3 puana oynayan dengesiz bir takımı kontralarla yamultur gibime geliyor.Göztepe Erzurum'u yenip Başak karşısına küme hattının üstünde çıksın istiyorum.

Göztepe savunma dörtlüsünün hiç biri yok. Agbenyenu stoper oynayacakmış. Tayfur da sağ bek. Erzurum çok rahat golü bulur. Önemli olan gol yememesi.

Göztepe savunma dörtlüsünün hiç biri yok. Agbenyenu stoper oynayacakmış. Tayfur da sağ bek. Erzurum çok rahat golü bulur. Önemli olan gol yememesi.

Deme yaw.Başak maçına yetişiyorlar mı peki?

edit:Wallace Reis sakat değilmiş bir de.

D4l7qBhWkAA683y

Akhisarspor'un ilk 11'i: Lukac, Miguel Lopes, Caner, Cocalic, Kadir Keleş, Serginho, Aykut Çeviker, Sissoko, Güray, Manu, Cikalleshi

D4mFaSEW0AA7wOn

44497

Oha be kardeşim bunlar da bitmiş hepsi kart yer kesin sakatları da var bir sürü Göztepe'de yalan oldu.

Akhisar final maçına çıkıyor ve stad bomboş. Sevilla maçında bile yarısı boştu stadın. Sadece 3 büyüklerle olan maçlar doluyor, sebebi de o takımı tutanların stada gelmesi.

Bursa'yı ister sevin,ister sevmeyin ama adamlar 20.000 ortalamaya oynuyor.

Göztepe 8.000 kişilik stadı dolduruyor. 15.000 olsa o da dolar. Erzurum'da her maç en az 10.000 kişiye oynuyor..

Akhisar bu sebeple düşmeyi hak ediyor.

Bu Abdulkadir parmak tam bir kazma ya açısı varken vurmayıp açısı daraldıgında topa vuruyor. Ne tür bir salaklıktır.

Antalya kazanırsa 5.sıraya yükselecek. Kupayı biz kazanırsak Avrupa'ya giderler. Bülent hoca, küme düşecek denen takımı nereye getirdi..

Sezonun en iyi 3 hocasından biri net. Hatta belki 1.sırada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt