Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasimpasa kazanir.
m denizli khaliliyi almak icin golü yemeyi bekliyo herhalde
Teşekkürler Murat. Totemlerimizi sürdürelim.
Kasımpaşa 1–1 Bursaspor (Maç Sonucu)
Bursaspor, Süper Lig'de son 15 maçın 14'ünü kazanamadı.
Bu hafta küme düşme yarışı şekil alacak.
Göztepe-Erzurum ve Akhisar-Antalya maçları çok kritik. Göztepe-Erzurum maçında kim kaybederse düşer,net. Buradan toparlayamaz ikisi de.
Akhisar ise bu hafta son bir şans için çıkıyor. 3 haftadır aynısını diyorum farkındayım ama üstündeki takımlar kazanamadığı hala şansı var. Bu hafta bence gerçekten son şansı. Antalya'da baya eksik. Evinde kazanması lazım artık. Kazanırsa haftaya Bursa deplasmanında bir nevi finale çıkacak.
Akhisar'ın evinde Antalya'yı yendiğini farz ediyorum.
Göztepe yenerse:
![]()
berabere biterse:
![]()
Erzurum yenerse:
![]()
Göztepe öbür hafta Cuma günü Başak'la oynuyor.Pazar günü Bursa evinde Akhisar'ı ağırlıyor.
Göztepe yarın kazanamayıp Başak karşısına küme hattının gerisinde çıkarsa 1 puan bile yetmez onlara çünkü ertesi gün Bursa Akhisar'ı yenerse Bursa 32,Göztepe de en iyi ihtimal 29 olur ve Göztepe Bursa'ya gidecek daha.
Başak ise 3 puana oynayan dengesiz bir takımı kontralarla yamultur gibime geliyor.Göztepe Erzurum'u yenip Başak karşısına küme hattının üstünde çıksın istiyorum.
Göztepe savunma dörtlüsünün hiç biri yok. Agbenyenu stoper oynayacakmış. Tayfur da sağ bek. Erzurum çok rahat golü bulur. Önemli olan gol yememesi.
Deme yaw.Başak maçına yetişiyorlar mı peki?
edit:Wallace Reis sakat değilmiş bir de.
Bein sportta ghilas sakat diyor. göztepenin tek saglam stoperi reis görünüyor suan. bakalim nasil bir kadro cikacak?Titi ve Gassama cezalı, Başak maçında oynarlar. Kadu'da sezonu kapatmış sanırım. Reis zaten yedekti.