Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.882
- 23.441
- 3.723
Biz şampiyon olalım da gerisi umurumda değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz şampiyon olalım da gerisi umurumda değil.
Sadece bizim maclarda aldıkları dort haksiz puan silinse,bize yazilsa biz suan dort puan ile lider olurduk onlarda 29 puanla 16. veya 17.fener de dusse iyiydi, haksiz alinmis en az 7-8 puanlari var resmen dusmeyi hakettiler aslinda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
beraberlige bi puan veriliyor reisSadece bizim maclarda aldıkları dort haksiz puan silinse,bize yazilsa biz suan dort puan ile lider olurduk onlarda 29 puanla 16. veya 17.
İki mac 2+2=4 bizim kaybimiz onlarin kazanci demek istedimberaberlige bi puan veriliyor reis
bizim kaybimiz 4 evet.İki mac 2+2=4 bizim kaybimiz onlarin kazanci demek istedim
Fb'yi hesaplayamadım çok değişik takım her şeyi yapabilir
Ha,o yanlis olabilir,fazla vermisim itlerebizim kaybimiz 4 evet.
ama bizle iki macta 2 puan aldılar.dolayisiyla 33 yerine 31 puanlari olması lazimdi.
Maç Sonu
14. Fenerbahçe 34
15. Bursaspor 32
16. Göztepe 30
17. Erzurum 29
18. Akhisar 24
Vasf , Fb Akhisar maçı var herifleri düşürme son bir şansları olmalı.
Fener o maci alsa bile son maca kadar düsme ihtimalleri devam edecekVasf , Fb Akhisar maçı var herifleri düşürme son bir şansları olmalı.
27 puana çıkıp Bursa'yı engellemeleri bişey ifade etmiyor.
Goztepe 40 alacakKotu degil.
Fakat ben fenerin en az 4 puan alacagini dusunuyorum. Bu durumda 37 yapar. Bursa ve Goztepe kesin 9 ve 8 puan almali. Artik cok zor.
Fener o maci alsa bile son maca kadar düsme ihtimalleri devam edecek
Yeterki Erzurumda potada kalsin
Fb'ye hediye 3 puan geliyor ama öyle