- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
iste böyle aslan parcasiBuryanı kutlarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iste böyle aslan parcasiBuryanı kutlarız
90 dakika izledim gerçekten çok klas oyuncu, özellikle topla beraber en az 8 tane dripling yapip göbekten deliyor Denizli ortasahasini, Lemina- Mensah gerçekten iyi olurdu, ve daha 25 yasinda..Mensah yine assist.
Bu adami sene sonunda napip edip almamiz lazim, tam aradimiz fizik gucu yuksek 8 numara.
@Hidayet Sarıdağ
Denizli ve Malatya gibi ekiplerin rezilleri oynamasi Ankaragücü'nü epey hirslandirmistir.Ligde şampiyonluğa gidecekmiş de hedefinden uzak kalmış gibi Yücel İldiz'i alelacele postalayan Denizli hak ettiği kaderi yaşıyor diyebiliriz.
Konya zor durumda, Göztepe rahat. Göztepe'nin herhangi bir hedefi kalmadi. Konyaspor'un yenilecegini düsünmüyorum. Aykut'tan kurtulmanin serefine 2 gol atarlar.
Denizli ve Malatya gibi ekiplerin rezilleri oynamasi Ankaragücü'nü epey hirslandirmistir.
1.5 üst oranı 1.54 cok iyi gibi
2.5 üst 2.45
Konya'nin bu sezon 2 gol ve üstü attigi 3 mac var, hepsi üst bitmis.1.5 üst oranı 1.54 cok iyi gibi
2.5 üst 2.45
Konya'nin bu sezon 2 gol ve üstü attigi 3 mac var, hepsi üst bitmis.
Selçukla marcaonun ortak marifeti o maçtaki puan kaybı yoksa sittin sene yenemezlerdi biziDenizli'ye deplasmanda yenilmek bu sezonki en büyük üzüntüm bizim maç dışında sahalarında 5 puanları var inanılmaz üzücü.
Denizli'ye deplasmanda yenilmek bu sezonki en büyük üzüntüm bizim maç dışında sahalarında 5 puanları var inanılmaz üzücü.
Ag ve konya beraberlikleridenizli-bjk ve ankaragücü maçları bu sezonki en rezil skorlarımızdır..
Muslera
Buta - Luyindama - Marcao - Sarrachi
Lemina - Mensah
Feghouli - Akbaba - Moses Simon
Falcao
Bakıyorum gs dusmanlarini avatar yapmaktan cekinmiyorsun bakan. Akilli ol bakan buz
idare et bumut