Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah yine assist.

Bu adami sene sonunda napip edip almamiz lazim, tam aradimiz fizik gucu yuksek 8 numara.

@Hidayet Sarıdağ
90 dakika izledim gerçekten çok klas oyuncu, özellikle topla beraber en az 8 tane dripling yapip göbekten deliyor Denizli ortasahasini, Lemina- Mensah gerçekten iyi olurdu, ve daha 25 yasinda..

Ligde şampiyonluğa gidecekmiş de hedefinden uzak kalmış gibi Yücel İldiz'i alelacele postalayan Denizli hak ettiği kaderi yaşıyor diyebiliriz.
Denizli ve Malatya gibi ekiplerin rezilleri oynamasi Ankaragücü'nü epey hirslandirmistir.

Konya zor durumda, Göztepe rahat. Göztepe'nin herhangi bir hedefi kalmadi. Konyaspor'un yenilecegini düsünmüyorum. Aykut'tan kurtulmanin serefine 2 gol atarlar.

Denizli ve Malatya gibi ekiplerin rezilleri oynamasi Ankaragücü'nü epey hirslandirmistir.

Ankaragücü her şeyiyle bunlardan fazla hak ediyor kalmayı, safi taraftarı bile yeter. Geçen yıl da korsan bildiriye net şekilde karşı çıkan ender Anadolu kulüplerinden biriydiler, inşallah kalır memleketimin takımı.

Denizli'ye deplasmanda yenilmek bu sezonki en büyük üzüntüm bizim maç dışında sahalarında 5 puanları var inanılmaz üzücü.

IMG_3692.webp

Sa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt