Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su esnada @Serkan G. Şafak

1573392019201.webp

Ya arkadaş daha yeni fark ettim, bu takımlar niye siyah bantla çıkmıyor maçlara??

Siz istediğiniz kadar ATA’mızı unutturmaya çalışın, inadına ATATÜRK, inadına ATATÜRK!!!

Ya nasıl bi ülke olduk biz allah aşkına :(((

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

hakem hatasi var sanirim hakeme carpan topu trabzonspora vermedi

bjk ve başak kazanırsa -ki çok yüksek ihtimal- 1.Sivas ile 8.bjk arasında sadece 3p olacak.

Bein için muazzam tablo. Takımlar o kadar kötü gitti denildi ama her şey eşitlenecek. Milli ara öncesi bein daha ne istesin.

'Romanya milli takımıyla adınız anılıyor'

Sumudica: "Ben gitmeyeceğim, burada mutluyum. Sözümün arkasında durmayı seven bir insanım. Benim derdim para değil. Zaten daha önceki takımımda şimdiden çok daha fazlasını kazanıyordum. Ben kendimi Türk gibi hissediyorum."

Sumudica: "Haberler üzerine beni ilk arayan Hagi oldu. Bana 'küçük Anadolu takımında ne işin var' diyerek ülkeme dönmem gerektiğini söyledi. Ama ben Türkiye'yi seviyorum. Burası benim ikinci evim. Türkiye hakkında asla kötü bir şey söyleyemem çünkü burayı çok seviyorum."

Sumudica: "Ben gitmeyeceğim, burada mutluyum. Sözümün arkasında durmayı seven bir insanım. Benim derdim para değil. Zaten daha önceki takımımda şimdiden çok daha fazlasını kazanıyordum. Ben kendimi Türk gibi hissediyorum."

Sumudica: "Haberler üzerine beni ilk arayan Hagi oldu. Bana 'küçük Anadolu takımında ne işin var' diyerek ülkeme dönmem gerektiğini söyledi. Ama ben Türkiye'yi seviyorum. Burası benim ikinci evim. Türkiye hakkında asla kötü bir şey söyleyemem çünkü burayı çok seviyorum."
Hagi'ye bak 😒

yerliler olsa anında satardı

daha önce yaşamıştık malum

denizli taraftari istifa diye bagirmis yine

beklentileri ne acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt