Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay kayseriye bak çaykuru paspas yapmış

Hakem sayesinde aldi maci kayseri. Eagle mali da vetrihi bi çıkarmadi oyundan. Ogulcan>adem falcao andone

Lung ligin yeni Karcemarskas'ı. Yeterince konuşulmuyor. Çok iyi çizgi kalecisi. Beto işin şovunu iyi bildiği için konuşuluyor.

Bence çok rahat ligin en iyi 5 kalecisinden biri. Mesela ben Antalyaspor olsam devre arası 1.5Milyon Euro'da olsa verip alırdım. Çok ihtiyacı var kaleciye. İyi kalecisi olsa en az 18-19 puanı vardı.

Betonun fenerden yediği 2. Gol neydi öyle ya. Bizden oyle gol yemezse küfürü hakediyor demektir
Lung ligin yeni Karcemarskas'ı. Yeterince konuşulmuyor. Çok iyi çizgi kalecisi. Beto işin şovunu iyi bildiği için konuşuluyor.

Bence çok rahat ligin en iyi 5 kalecisinden biri. Mesela ben Antalyaspor olsam devre arası 1.5Milyon Euro'da olsa verip alırdım. Çok ihtiyacı var kaleciye. İyi kalecisi olsa en az 18-19 puanı vardı.

Alanya-Antalya maçında yağmurdan top gitmiyor.

Boyle sahada top mu oynanir dedirten mac. Ama gercegi goztepe macimizi oynatmislardi serefsizler dedirten macta ayni zamanda

Ayni zamanda iki takimda uzun top sisirma vs ile oynamamasi komedi resmen bu sahada boyle mac oynananir ama turkiyede iki beyin hucrelere sahip hoca olmadigi icin gayet dogal karsiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt