Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakambu kadar olmasa da ona yakin bir bonservisle satabilirler bir yerlere. bence 7-8 milyon kazanabilirler ondan

kiralık. Opsiyonu var mı bilmiyorum.. Bence Anadolu takımları bu tip kiralık topçu aramalı.. Potansiyeli olan ama bir türlü kullanamamış.

Sadece onlar değil bizde yapmalıyız. 14 tane hazır oyuncu yerine 10 tane hazır al, 4 tane de risk hamlesi yap. Bu sene hazır denilenler bile tutmadı zaten.

kiralık. Opsiyonu var mı bilmiyorum.. Bence Anadolu takımları bu tip kiralık topçu aramalı.. Potansiyeli olan ama bir türlü kullanamamış.

Sadece onlar değil bizde yapmalıyız. 14 tane hazır oyuncu yerine 10 tane hazır al, 4 tane de risk hamlesi yap. Bu sene hazır denilenler bile tutmadı zaten.
Aldigimiz adamlar cürük cikti veya biz cürüttük. Maalesef kadrosu bu kadar defolu bir takim daha yoktur. Bekleri ve kanatlari komple yenilemeden mac alabilecegimizi düsünmüyorum.

Aldigimiz adamlar cürük cikti veya biz cürüttük. Maalesef kadrosu bu kadar defolu bir takim daha yoktur. Bekleri ve kanatlari komple yenilemeden mac alabilecegimizi düsünmüyorum.

mesela Leipzig'den 21 yaşında sol bek ismi geçiyor.. O tarz adamlar kovalamak lazım. Leipzig 10m vermiş ama tutmamış. Bunlar önemli fırsat.

Hamsilerin kazanması iyi oldu.

4 hafta sonra fenerle maçları var.
O maça kadar yarışın içinde olmalılar ki fenere karşı hakemler yamuk yapmasın.

İpleri kendi ellerinde

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt