- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
ikisi de top oynamaktan aciz, rezil oglu rezil takimlar.konya ve a.gücü ligin en berbat takımları nerdeyse arenada 4 puan bıraktık gel de yanma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikisi de top oynamaktan aciz, rezil oglu rezil takimlar.konya ve a.gücü ligin en berbat takımları nerdeyse arenada 4 puan bıraktık gel de yanma
bakambu kadar olmasa da ona yakin bir bonservisle satabilirler bir yerlere. bence 7-8 milyon kazanabilirler ondan
Aldigimiz adamlar cürük cikti veya biz cürüttük. Maalesef kadrosu bu kadar defolu bir takim daha yoktur. Bekleri ve kanatlari komple yenilemeden mac alabilecegimizi düsünmüyorum.kiralık. Opsiyonu var mı bilmiyorum.. Bence Anadolu takımları bu tip kiralık topçu aramalı.. Potansiyeli olan ama bir türlü kullanamamış.
Sadece onlar değil bizde yapmalıyız. 14 tane hazır oyuncu yerine 10 tane hazır al, 4 tane de risk hamlesi yap. Bu sene hazır denilenler bile tutmadı zaten.
alanya bizim isabetli sut cekemedigimiz denizliye depte 5 atti @Hidayet Sarıdağ
Terim'i takan yokki.Her takımın hocası var iyi kötü bir planları var biz karambol oynuyoruz halı saha takımı gibiyiz
Aldigimiz adamlar cürük cikti veya biz cürüttük. Maalesef kadrosu bu kadar defolu bir takim daha yoktur. Bekleri ve kanatlari komple yenilemeden mac alabilecegimizi düsünmüyorum.
Terim'i takan yokki.
Şu an başımızda Sergen olsa liderdik adım gibi eminim
Sergio bile Terim'i rahat tokatlar maalesef. AYNEN öyle.Şu an başımızda Sergen olsa liderdik adım gibi eminim
Dayak yemen beni uzertribünde kavga çıktı maçla ilgilenemedim
yok bana bir şey olmadı daDayak yemen beni uzer

Imparator peder beyyok bana bir şey olmadı da
pedere baya sövmüşler
![]()
Peder(55)'e selamyok bana bir şey olmadı da
pedere baya sövmüşler
![]()
ulan hain herif adam 54 dahaPeder(55)'e selam
forumun vikipedisi @Uğur İz hata yapmis heaulan hain herif adam 54 daha
Napion Turfforumun vikipedisi @Uğur İz hata yapmis hea
Keyfinin yerine olmasi beni memnun ediyorNapion Turf