Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.341
- 10.236
- 1.088
7 maç da ev sahibinin tek farklı galibiyetiyle sonuçlandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erteleme maci bu, rizede skoda ve garmash oynayamaz gecen macta morozyuk kirmizi gördu ama bu mac mi oynayamaz yoksa bizim mac mi bilmiyorumbu lig oynanacak kardeşim o kadar
kim var rizede ceza sınırında
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erteleme maci bu, rizede skoda ve garmash oynayamaz gecen macta morozyuk kirmizi gördu ama bu mac mi oynayamaz yoksa bizim mac mi bilmiyorum
Kötü oldu yav o halde. Rize kazanamaz o zamanbiliyorum erteleme olduğunu ,bu maçta çekiyolar cezalarını diomande ile morozyuk
Sasse-Boldrin sarı kart sınırında..bu lig oynanacak kardeşim o kadar
kim var rizede ceza sınırında
Boldrin bizim macta oynasin, topla oynayacam diye çok top eziyor yetenekli ama one cikmaya calisiyo basit oynamıyor ve hep kayıpSasse-Boldrin sarı kart sınırında..
Garmash geldikten sonra kanada yakın oynuyo diye biliyom.Rizespor maçlarını izleyen sensin onla mı alakalı yoksa bu yıl mu düşüşte?Boldrin bizim macta oynasin, topla oynayacam diye çok top eziyor yetenekli ama one cikmaya calisiyo basit oynamıyor ve hep kayıp
Rtas garmashin kievdeki halinden eser yok, kenara atiyor adami o da kötü ayakta duramiyor kievde mcde git gelli oynayabilen biriydi bi de cok zayif gözüktü bana. Ortada boldrini diomande ve abdullah tasiyo diye kenara atiyodur ama oyle de is yapamıyor. Genelde ogulcani cikarip garmashi aliyorlar oyuna, garmash girince boldrin kenar merkez serbest takiliyoGarmash geldikten sonra kanada yakın oynuyo diye biliyom.Rizespor maçlarını izleyen sensin onla mı alakalı yoksa bu yıl mu düşüşte?

Evlerinde olan arkadaşları bu dev mucadeleye davet ediyorum