Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belediye takımlarına ve küçük ilçe ve mahalle takımlarına teker teker elveda diyeceğiz inşallah. Geçen sene Akhisarspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor düştüler. Bu sene Yeni Malatya'nın düşmesini beklemiyordum ilk yarıdaki performanslarının ardından ne yalan söyleyeyim ama düşerlerse benden mutlusu olmaz.

malatya geçen sene 2.sıradayken bile 6-7bine oynuyordu. Futbol şehri değil. Kayseri ise bu sene sonuncu olmasına rağmen 10.000 ortalamaya oynuyor.

Bence Kayseri kalmalı. Malatya,Konya,Rize düşse çok mutlu olurum.

kayseri'nin kazanmasi iyi oldu. ligde kesin düstü diyebilecegimiz hic bir takim kalmadi. hepsinin sansi var. bu demek oluyor ki hem ates hattinda hem zirvede keyifli maclar olacak. ankaragücü haftaya gaziantep'i yenerse sumudica bile kovulacak duruma gelir. fener ve toparlarsa göztepe rahat, digerlerinin maclari hep kritik.

Farnolle
Chebake Mina Robin Hafez
Acquah Walter
Fofana Ndayishimiye Gökhan
Kjartansson​

Hikmet Karaman bu 11'le ciksa mactan puan cikarabilirdi. Sakib ve Akbas ile oynarsan kafadan 2 gol yemis olursun zaten. Erkan, Umut ve Chaaleli sonradan oyuna girip etki edebilirdi. Maca baslamasi gereken adamlari kulübede bekletirsen ilk yarida sut cekemezsin.

Son düzenleme:
bu lig oynanacak kardeşim o kadar

kim var rizede ceza sınırında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erteleme maci bu, rizede skoda ve garmash oynayamaz gecen macta morozyuk kirmizi gördu ama bu mac mi oynayamaz yoksa bizim mac mi bilmiyorum

biliyorum erteleme olduğunu ,bu maçta çekiyolar cezalarını diomande ile morozyuk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boldrin bizim macta oynasin, topla oynayacam diye çok top eziyor yetenekli ama one cikmaya calisiyo basit oynamıyor ve hep kayıp
Garmash geldikten sonra kanada yakın oynuyo diye biliyom.Rizespor maçlarını izleyen sensin onla mı alakalı yoksa bu yıl mu düşüşte?

Garmash geldikten sonra kanada yakın oynuyo diye biliyom.Rizespor maçlarını izleyen sensin onla mı alakalı yoksa bu yıl mu düşüşte?
Rtas garmashin kievdeki halinden eser yok, kenara atiyor adami o da kötü ayakta duramiyor kievde mcde git gelli oynayabilen biriydi bi de cok zayif gözüktü bana. Ortada boldrini diomande ve abdullah tasiyo diye kenara atiyodur ama oyle de is yapamıyor. Genelde ogulcani cikarip garmashi aliyorlar oyuna, garmash girince boldrin kenar merkez serbest takiliyo

Göztepe'nin ilk 11'i: Beto, Murat, Titi, Borges, Berkan, Soner, Castro, Deniz, Halil, Napoleoni, Jerome
Çaykur Rizespor'un ilk 11'i: Gökhan, Orhan, Talbi, Burak, Melnjak, Vetrih, Oğuz Kağan, Boldrin, Samudio, Garmash, Skoda

:asd::asd:

Evlerinde olan arkadaşları bu dev mucadeleye davet ediyorum

1584464505345.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt