Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Emre'nin gollere tepkisi bunu atarken maç 4-0 oldu gol penaltıdan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasımpaşa'nın hocasının açıklaması vardı reis transferde daha zamanımız var maliyeti uygun oyuncu almak istiyoruz demişti..kasımpaşa kadrosuna baktım baya bitmiş. Sadık, aytaç, yunus mallı gibi bitikleri toplamışlar
3-4 senedir rezalet bir ilk yarı geçirip devre arası iyi transferlerle ligde kalıyorlar
Kasımpaşa'nın hocasının açıklaması vardı reis transferde daha zamanımız var maliyeti uygun oyuncu almak istiyoruz demişti..
Bence yine de transferin son günlerini beklerler genelde o zamanlar hareket oluyo onlardatransferleri hiç beğenmedim bu sene ama bakalım. Eren ve doğucan'dan baya para da geldi. Muhtemelen fb'ye de yenilirse ciner keseyi açar artık
Balotelli'yi Sion'a satıyolar galiba reis onun yerine başka bi oyuncu alabilirler..bu hafta izlediğim maçlardan ufak notlar
giresun yine sağlam takım olmuş ama mutlaka transfer lazım
adana demir kaliteli ama yaşlı ve temposuz takım. Balotelli'de gelince çok fazla ayağına isteyen oyuncu olacak
alanya yine müthiş takım. Gençleri yine parlayacak. Yabancıları da iyi olursa zirveyi zorlar
karagümrük aşırı dağınık. Pirlo ofansif oynatmak istiyor ama arkası otoban gibi. Böyle olursa kasım'ı göremez
sivas'ı hiç beğenmedim. Aşırı yaşlı kadro. Avrupa da gelince patlarlar. Böyle düşmeye oynarlar
gaziantep de yetenekli adamlar var ama onlarda oyun olarak sıkıntılı
başak-paşa ve agücü-konya maçlarını izlemedim haftaya zaten konya-başak var güzel maç olacak
Balotelli'yi Sion'a satıyolar galiba reis onun yerine başka bi oyuncu alabilirler..
Keny'i alacaklarına dair haberler çıkmıştı forvete de Bandırmaspor'da oynayan onu alabilirler yerine..başkan onu yalanladı sanırım ama balotellli öyle 2 sene üst üste bir takımda kalacak adam değil. Bir anda gidebilir bir yere
Keny'i alacaklarına dair haberler çıkmıştı forvete de Bandırmaspor'da oynayan onu alabilirler yerine..
Sivas baya sıkıntı yaşar gibi uzun maratonda. Faysal'ın yeri dolmadı, oyuncular hala yaşlı. Avrupa'da oynayacakları bile aklımdan çıkmışbu hafta izlediğim maçlardan ufak notlar
giresun yine sağlam takım olmuş ama mutlaka transfer lazım
adana demir kaliteli ama yaşlı ve temposuz takım. Balotelli'de gelince çok fazla ayağına isteyen oyuncu olacak
alanya yine müthiş takım. Gençleri yine parlayacak. Yabancıları da iyi olursa zirveyi zorlar
karagümrük aşırı dağınık. Pirlo ofansif oynatmak istiyor ama arkası otoban gibi. Böyle olursa kasım'ı göremez
sivas'ı hiç beğenmedim. Aşırı yaşlı kadro. Avrupa da gelince patlarlar. Böyle düşmeye oynarlar
gaziantep de yetenekli adamlar var ama onlarda oyun olarak sıkıntılı
başak-paşa ve agücü-konya maçlarını izlemedim haftaya zaten konya-başak var güzel maç olacak