Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen hafta giresun ilk 30 dk daha iyiydi adana demirden ama.2-1den sonra da zorladılar,onyekuru olmasa o maç gidiyodu.3-2 bitti zaten.montella ve adanademir iyi takım o ayrı.montella manyak takım yapmış. Fizik olarak dipdiriler. Sivas'ı resmen yok etmişler
ben orta sıralarda olurlar dedim ama hele şu balotelli'yi de kalmayı ikna edip oyuna döndürünce durdurulması zor takım olurlar
orta sıra takımı fiorentina'yı 2012-15 arası üç sene üst üste ilk 4'e sokmuştu montella
ads'de benzerini yapabilir
geçen hafta giresun ilk 30 dk daha iyiydi adana demirden ama.2-1den sonra da zorladılar,onyekuru olmasa o maç gidiyodu.3-2 bitti zaten.montella ve adanademir iyi takım o ayrı.
sivas çok kötü takım şu an.aldatıcı olablir birazgiresun da fizik olarak diri. Sivas da kötü tabi bilemem ama özeti ve istatistikleri görünce hayran kaldım. Haftaya fb deplasmanı daha net bir şeyleri gösterecek
bünyamin iyi orta yapmis haci rayt'ayine atmış pust
![]()
Umraniyespor 0 - [1] Antalyaspor - H.Wright 59'
Video Umraniyespor 0 - [1] Antalyaspor - H.Wright 59' was uploaded to Streamin.me on Aug 15, 2022.streamin.me
Takip edebildiğim kadarıyla İstanbulspor ve Ankaragücü şu ana kadar ligin en kötü iki takımı. Hiç varlık gösteremedi Ankaragücü Antep maçında.gaziantep, istatistiklere göre agücü'nü baya hirpalamis ama skor sadece 1-0