Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Montella bizim çocukları iyi hazırlamış anlaşılan. Yardırmışlar sivas'a karşı

montella manyak takım yapmış. Fizik olarak dipdiriler. Sivas'ı resmen yok etmişler

ben orta sıralarda olurlar dedim ama hele şu balotelli'yi de kalmayı ikna edip oyuna döndürünce durdurulması zor takım olurlar

orta sıra takımı fiorentina'yı 2012-15 arası üç sene üst üste ilk 4'e sokmuştu montella

ads'de benzerini yapabilir

montella manyak takım yapmış. Fizik olarak dipdiriler. Sivas'ı resmen yok etmişler

ben orta sıralarda olurlar dedim ama hele şu balotelli'yi de kalmayı ikna edip oyuna döndürünce durdurulması zor takım olurlar

orta sıra takımı fiorentina'yı 2012-15 arası üç sene üst üste ilk 4'e sokmuştu montella

ads'de benzerini yapabilir
geçen hafta giresun ilk 30 dk daha iyiydi adana demirden ama.2-1den sonra da zorladılar,onyekuru olmasa o maç gidiyodu.3-2 bitti zaten.montella ve adanademir iyi takım o ayrı.

geçen hafta giresun ilk 30 dk daha iyiydi adana demirden ama.2-1den sonra da zorladılar,onyekuru olmasa o maç gidiyodu.3-2 bitti zaten.montella ve adanademir iyi takım o ayrı.

giresun da fizik olarak diri. Sivas da kötü tabi bilemem ama özeti ve istatistikleri görünce hayran kaldım. Haftaya fb deplasmanı daha net bir şeyleri gösterecek

gaziantep, istatistiklere göre agücü'nü baya hirpalamis ama skor sadece 1-0

geçen seneye göre antep'i iyi gördüm. Maxim liderliğinde hücum oynayan iyi bir takım olmuş

erol bulut geçen sene çok rahat kovulurdu ama 3 yıllık sözlşemesi ve tazminatı vardı o yüzden mecbur kaldılar tutuldu

şu anda bu avantaj oldu belki de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt