- 16 Haziran 2010
- 202.555
- 154.306
- 6.838
Maç Sonucu: Çaykur Rizespor 0-0 TÜMOSAN Konyaspor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman Figueredo görmesin - zaten felaket bir adamHaftaya oynayacağımız başakşehir takımında kart sınırındaki topçular.
Bugün kart görürlerse cezalilar.
Ekli dosyayı görüntüle 233529
Fb maçına 7 maçlık namağlup seriyle geldiler ve 90+'da uydurma bir penaltıyla 1-0 yenildiler yoksa Fener tepetaklak gidiyorduFebe macinda nerdeydiniz lan itler? Bizim mac öncesi 2de 2 yaparak form tutarak geliyorlar. Ama kacis yok çakacaz
O mac defanstan baska bi bk yapmadilar. Biraz atak yapmayi dusunseler yenerlerdi. Tabi figeredo iti satti o ayriFb maçına 7 maçlık namağlup seriyle geldiler ve 90+'da uydurma bir penaltıyla 1-0 yenildiler yoksa Fener tepetaklak gidiyordu
Dediğin gibi 10 kişi kaldılar. 10 kişi kalmadan önce tehlikeli geldikleri olmuştu. Ayrıca daha da önemlisi Fb'ye pozisyon vermemeye başlamışlardı maç sonuna doğru, resmen kitlemişlerdi ama hakem kurtardı işteO mac defanstan baska bi bk yapmadilar. Biraz atak yapmayi dusunseler yenerlerdi. Tabi figeredo iti satti o ayri
alanya yenilirse tekke kovulabilir. berabere bitsin. paşanın da yenmesini hiç istemiyorum ayrıcaYarin pendik yenip alanya yenilmeli ki alanya haftaya fb macina baski altinda ciksin
Pasanin bence düsme tehlikesi yok o yüzden kazanmalari pek bozmaz beni.alanya yenilirse tekke kovulabilir. berabere bitsin. paşanın da yenmesini hiç istemiyorum ayrıca