Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✅
tutan-kupon-444.webp

Kalan deplasmanlarda son durum böyle bizim kalan 7 deplasman var fakat bence 6 deplasman diyebiliriz son hafta Konyaspor maçına kadar çoktan her şey belli olacaktır.

Geriye 6 deplasman kalıyor 3'ü İstanbul'da olacak 1'i ekonomik sorunlar yaşayan Adana Demirspor geriye 2 takım kalıyor Alanyaspor ve Ankaragücü açıkçası bunlar takılmazsak 34. hafta Sivasspor maçında şampiyonluğu kutlayacağımızı düşünüyorum.

4qvmzdj.jpg

Kalan deplasmanlarda son durum böyle bizim kalan 7 deplasman var fakat bence 6 deplasman diyebiliriz son hafta Konyaspor maçına kadar çoktan her şey belli olacaktır.

Geriye 6 deplasman kalıyor 3'ü İstanbul'da olacak 1'i ekonomik sorunlar yaşayan Adana Demirspor geriye 2 takım kalıyor Alanyaspor ve Ankaragücü açıkçası bunlar takılmazsak 34. hafta Sivasspor maçında şampiyonluğu kutlayacağımızı düşünüyorum.

4qvmzdj.jpg
BJK deplasmanı aldığımız an liderlikte ara fark açarız
Karagümrük deplasmanında fişi çekeceğimizi düşünüyorum ben de

BJK deplasmanı aldığımız an liderlikte ara fark açarız
Karagümrük deplasmanında fişi çekeceğimizi düşünüyorum ben de
O maçta olabilir ama benim beklentim biraz daha erken olabilir fener koptuğu an çok daha hızlı düşüş yaşayacak fark 4-5'e çıktığı an direk yıkıma uğrarlar.

Geçen seneden beter olur Jesus yine motive edebiliyordu ama İsmail Kartal'ın onu kaldırabileceğini sanmıyorum.

O maçta olabilir ama benim beklentim biraz daha erken olabilir fener koptuğu an çok daha hızlı düşüş yaşayacak fark 4-5'e çıktığı an direk yıkıma uğrarlar.

Geçen seneden beter olur Jesus yine motive edebiliyordu ama İsmail Kartal'ın onu kaldırabileceğini sanmıyorum.
bir nevi aynı hesaba düşüyor aslında - onlar Konya deplasmanında Konya ligde kalma derdinden kurtulma maçlarından birine çıkacak tahminen. orda takıldıklarında biz karagümrüğü deplasmanda yendiğmizde bu iş biter olarak bakıyorum.

Sivas ve KOnya deplasmanlarına gidecekler deplasman olarak arka arakay (Arada evlerinde maç)

bunlardan önce bi TS deplasmanları var - birde yarın antalya deplasmanı var. bu 4 maçta bize liderlik verip fark açmamız için fırsat beklentisindeyim.

bana görede samsun maçı 1 - bjk 2 - karagümrük 3 olmak üzere sıkıntısız atlattığımız anda bu deplasmanları biter bu iş.

bizim sahadaki fener maçına en ufak dert ihtimal kalmamalı - TFF ve hakeme güvenim o derecelerde yok.

Fbnin yakın fikstürü arka bahçeleriyle. Yıkım bekleme yakın zamanda fb için.

Fbnin yakın fikstürü arka bahçeleriyle. Yıkım bekleme yakın zamanda fb için.
Onların yancılarından değil ama fenerin baskı altındayken diğer rakiplerine karşı kaybedebilir.

Bugün bile maçtan sonra kudurmuşlar 2 hafta önce kahkaha atıyorlardı şimdi kızarmışlar en ufak olumsuzlukta yıkılacaklar.

Baskı arttıkça bizim direnç seviyemiz artıyor onların zayıflıyor.

Açık konuşmak gerekirse ne biz nede fb bu puanları toplayacak oyun oynamıyoruz. Ligde takım kalitesi çok kötü. iki takımda bazı maçları bireysel yetenekle kazandı. Tabi Şikecilerin en bireysel yetenekleri hakemler.
Anadolu takımları daha derli toplu olsa puan kaybı fazla olurdu. Çoğu vasat. Buna rağmen Şikeciler Hakem ve yatma sayesinde bu puandalar.

@Gökhan Aydemir Gökhan abi şu anlık bu maçta Deplasman takıma Çifte Şans oynadım Avustralya Ligi'nde ki maçla kombinledim.Diğer maçlara geçince onları da yazarım.Kafana yatarsa maçları oynarsın..

Dubua bilerek kart görsün oynamasın.
Adamın hem maaşını veriyoruz hemde bizim maçlarda kendini yırtıyor bize geri de vermiyorlar.
Bundan sonra Sivas Rize karagumruk kasimpasa basaksehir takımlarına oyuncu vermeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt