Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BJK deplasmanı aldığımız an liderlikte ara fark açarızKalan deplasmanlarda son durum böyle bizim kalan 7 deplasman var fakat bence 6 deplasman diyebiliriz son hafta Konyaspor maçına kadar çoktan her şey belli olacaktır.
Geriye 6 deplasman kalıyor 3'ü İstanbul'da olacak 1'i ekonomik sorunlar yaşayan Adana Demirspor geriye 2 takım kalıyor Alanyaspor ve Ankaragücü açıkçası bunlar takılmazsak 34. hafta Sivasspor maçında şampiyonluğu kutlayacağımızı düşünüyorum.
![]()
O maçta olabilir ama benim beklentim biraz daha erken olabilir fener koptuğu an çok daha hızlı düşüş yaşayacak fark 4-5'e çıktığı an direk yıkıma uğrarlar.BJK deplasmanı aldığımız an liderlikte ara fark açarız
Karagümrük deplasmanında fişi çekeceğimizi düşünüyorum ben de
bir nevi aynı hesaba düşüyor aslında - onlar Konya deplasmanında Konya ligde kalma derdinden kurtulma maçlarından birine çıkacak tahminen. orda takıldıklarında biz karagümrüğü deplasmanda yendiğmizde bu iş biter olarak bakıyorum.O maçta olabilir ama benim beklentim biraz daha erken olabilir fener koptuğu an çok daha hızlı düşüş yaşayacak fark 4-5'e çıktığı an direk yıkıma uğrarlar.
Geçen seneden beter olur Jesus yine motive edebiliyordu ama İsmail Kartal'ın onu kaldırabileceğini sanmıyorum.
Fbnin yakın fikstürü arka bahçeleriyle. Yıkım bekleme yakın zamanda fb için.O maçta olabilir ama benim beklentim biraz daha erken olabilir fener koptuğu an çok daha hızlı düşüş yaşayacak fark 4-5'e çıktığı an direk yıkıma uğrarlar.
Geçen seneden beter olur Jesus yine motive edebiliyordu ama İsmail Kartal'ın onu kaldırabileceğini sanmıyorum.
Onların yancılarından değil ama fenerin baskı altındayken diğer rakiplerine karşı kaybedebilir.Fbnin yakın fikstürü arka bahçeleriyle. Yıkım bekleme yakın zamanda fb için.
ligin halini en güzel kanıtlayacak maç pazar günüLigde takım kalitesi çok kötü