Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elline degmiyor. Iyice kurcaladilar zaten ele degdigini gosterecek bir goruntu bulamadilar. Dizinden sekiyor. Ele degse zaten top oldugu yere duser.

asdasdsd.jpeg

çok net değil ama dizine yakın bile geçmiyor - skip dizin üstünden ele geldiği an bu - top hızını kaybediyor şundan sonra.

normal izlediğinde dahada net belli oluyor.

pozisyonda konyalı oyuncu elini kaldırdı ama degdimi degmedımı araplar yakından göstermedı

Penaltı
Kendi de anlayıp direk eli arkaya atıyor posyondan sonra

asdasdsd.jpeg

3 puan farkta neler dönüyor ...

alanya bir yerde puan alması lazım - bu durumdayken yatış/satış gibi konular olmaması lazım.

10. ADS 31

sonra 33 vs diye gidiyor. dekren 3üncü BJK 39 puanda ... inanılmaz rezalet bir lgi.

takımları toplasan kaç yüz futbolcu... yarısı beleşe para alıyor zaten dar gelirli kulüpteyken.

alt sıralara bak offffff

dlj3b0w.jpeg

Bize karşı yapmaları mühim değil zaten yapıyorlar mesele fenere karşı her maç yapmaları iyi olur onlar baskıyı yönetemez bir noktada kırılacaklar 1 puan için sonuna kadar mücadele eden çok az rakiple oynadılar.
Fatih Tekke'yi müthiş mücadelesinden dolayı tebrik ederim müthiş bir oyun oynadılar herkes bize karşı savunurken güzeldi birazda fenere karşı böyle oynasınlar.

Bugünkü maçları Ts, Antalya ve Bjk almalı. Nett

Hatay rahatlamasın diye onu anladım
Kayseri'de son haftalara kadar küme düşmeye yakın kalsın diye muhtemelen

Ama

Samsun-Antalya'dan Antalya'yı anlamadım çok.

Antalya ile Ankaragücü maçı sonrası oynuyoruz diye muhtemelen. Ama alıp rahatlasa da Sergen bize karşı motive çıkartır o maça. Hatta Avrupa için yakın olacakları için daha motive çıkarlar 1 puana oynarlar rahat rahat.

Bence Samsun kazansın. Alt taraf daha çok karışsın. Hatay, Gümrük, Kayseri üzerinde baskı artsın.

Anadolu takımları bize karşı zaten ekstra oynuyor. Asıl mevzu Fener'e biraz direnç gösterinde Fener'in dağılması ve bu olasılık daha bizim için daha avantajlı bence.

Alt siralara bakmamistim uzun zamandir Istanbulspor bildigin dusmus zaten :asd:

Iyi ki Fenerin son maci onlarla - yani gereksiz bir mac olma ihtimali buyuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt